- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета..........
Момичета искам да ви попитам като видите някое пъпчаса ло момче отвращаватели се,защото много се комплексирам от това![]()
![]()
![]()
Да, аз се разнасям с кофа по улиците за да мога като видя пъпчасало момче да се издрайфам в нея.
К'ъв е смисъла сами да си създавате някакви комплекси и да се спичате за неща, които са съвсем нормални ?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не.. Момчетата също като момичетата имат по някоя пъпчица...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
не се ли комплексираш от мозъчния си багаш.... или то нема на кво да се комплекс![]()
![]()
Ми мога да ти кажа само,че дружа с 4 момичета и останалото са момчета.Повечето момчета имат сериозни проблеми с кожата си ,защото не се грижат за нея.Никога не ми е пречело.Аз си ги харесвам моите кретенчета и пъпчасали,и космати,и пияни,и преяли стига купон да става.![]()
И аз съм такаПървоначално написано от Sarabi*
Бтв има Лептен
изпробвай го !
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Съвсем не ... даже е сладко :P Ти пък и ти намерил си за какво да се комплексираш ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не,изобщо не ме отвращава ,всеки минава през такъв период ,после му минава.![]()
ROCK
ON!
Абе много не съм съгласна ,че е сладко,ама хайде от мен да мине. Но иначе е вярно,че тук няма място чак за комплекси,а по-скоро от малко поддръжка.Първоначално написано от _miShlence_
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Оф, това да ти е кусура!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И пак да кажа - мое си мнение.Не съм карала никой да се съгласява с мене ...Първоначално написано от ludo_momiche
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Т'фа в София не върши работа."Скинорен" си вземи и след 2 седмици ще видиш...Първоначално написано от s.p_girl
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Чак пък да се отвръщавам,не!Всичко е временно заради пубертета,използвай разни маски,кремове и т.н.,за да ти се почисти лицето,след това и на почистване при козметик може да отидеш,не се притеснявай толкова!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Мен пък определено ме отвращава.Представете си как целувате такова момче,галите го по бузата...отврат.
Далацин също върши работа,но най-добре отиди на кожен лекар ,той ти препоръчва най-доброто аз самата ходих препоръча ми далацин + едно лекарство дето се поръчва в аптеката да ти го направят,и за няколко месеца ми понямаляха и след това започнаха да изчезват.![]()
ROCK
ON!
бла бла..... нормално е... няма нужда да се спичаш щот тия неща просто не зависят от теб! споко и този период ще мине![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Абе я си свиркай. Поне една на десет ще те хареса и такъв какъвто си. И това ще се оправи с времето. А и нали си чувал че любовта е сляпа.Само споко и не взимай под внимани е тоз си кусур. Всеки си има някакъв. Идеални хора няма.
na men ne mi puka dali e pap4asal ili neПървоначално написано от salama
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
а ти като видиш някое пъп4асало моми4е отвращаваш ли се![]()
Ми пич какво да ти кажа ... Не вярвам на момичетата да им е приятно да гледат пъпки...Трябва да земеш мерки(кремове и т.н.),но не се комплексирай.Ако си в пубертета е нормално и аз имам пъпки от време на време.Но естественно не трябва да ходиш по улиците с циреи с бял връх ,това вече отвръщава......![]()
![]()
--------------------------------------------------------
аз не защото съм пъпчасала ии като видя някой кат мен се радвам че не съм единствена![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
що си създаваш сам комплекса...ходи си с гордо вдигната глава и не обръщай внимание
..пъпките ще изчезнат ..както момчетата така и момичетата имат подобни проблеми
аз бях луда по такова момче и хич не ми пукаше...ама той имаше невероятни очи![]()
someone else...