.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Момичета..........

Момичета искам да ви попитам като видите някое пъпчаса ло момче отвращаватели се,защото много се комплексирам от това

Супер фен Аватара на Sarabi
    Да, аз се разнасям с кофа по улиците за да мога като видя пъпчасало момче да се издрайфам в нея.
    К'ъв е смисъла сами да си създавате някакви комплекси и да се спичате за неща, които са съвсем нормални ?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

не за какво трябва да се отвръштавам че то и момчетата са хора все едно аз никога не съм имала пъпки. Създаваш си някакви комплекси а това не е хубаво тъйче се успокой и изобщо не му мисли

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не.. Момчетата също като момичетата имат по някоя пъпчица...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    София
    не се ли комплексираш от мозъчния си багаш.... или то нема на кво да се комплекс

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми мога да ти кажа само,че дружа с 4 момичета и останалото са момчета.Повечето момчета имат сериозни проблеми с кожата си ,защото не се грижат за нея.Никога не ми е пречело.Аз си ги харесвам моите кретенчета и пъпчасали,и космати,и пияни,и преяли стига купон да става.

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Да, аз се разнасям с кофа по улиците за да мога като видя пъпчасало момче да се издрайфам в нея.
    К'ъв е смисъла сами да си създавате някакви комплекси и да се спичате за неща, които са съвсем нормални ?
    И аз съм така Бтв има Лептен изпробвай го !
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Супер фен Аватара на miShle
    Съвсем не ... даже е сладко :P Ти пък и ти намерил си за какво да се комплексираш ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Не,изобщо не ме отвращава ,всеки минава през такъв период ,после му минава.
    ROCK
    ON!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Съвсем не ... даже е сладко :P Ти пък и ти намерил си за какво да се комплексираш ...
    Абе много не съм съгласна ,че е сладко,ама хайде от мен да мине. Но иначе е вярно,че тук няма място чак за комплекси,а по-скоро от малко поддръжка.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

И аз това се питам !

Оф, това да ти е кусура!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Абе много не съм съгласна ,че е сладко,ама хайде от мен да мине. Но иначе е вярно,че тук няма място чак за комплекси,а по-скоро от малко поддръжка.
    И пак да кажа - мое си мнение.Не съм карала никой да се съгласява с мене ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от s.p_girl
    И аз съм така Бтв има Лептен изпробвай го !
    Т'фа в София не върши работа."Скинорен" си вземи и след 2 седмици ще видиш...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Terra incognita!
    Чак пък да се отвръщавам,не!Всичко е временно заради пубертета,използвай разни маски,кремове и т.н.,за да ти се почисти лицето,след това и на почистване при козметик може да отидеш,не се притеснявай толкова!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Мен пък определено ме отвращава.Представете си как целувате такова момче,галите го по бузата...отврат.

Далацин също върши работа,но най-добре отиди на кожен лекар ,той ти препоръчва най-доброто аз самата ходих препоръча ми далацин + едно лекарство дето се поръчва в аптеката да ти го направят,и за няколко месеца ми понямаляха и след това започнаха да изчезват.
    ROCK
    ON!

бла бла..... нормално е... няма нужда да се спичаш щот тия неща просто не зависят от теб! споко и този период ще мине
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Абе я си свиркай. Поне една на десет ще те хареса и такъв какъвто си. И това ще се оправи с времето. А и нали си чувал че любовта е сляпа. Само споко и не взимай под внимани е тоз си кусур. Всеки си има някакъв. Идеални хора няма.

Град
    Targovishte

Re: Момичета..........

Цитирай Първоначално написано от salama
    Момичета искам да ви попитам като видите някое пъпчаса ло момче отвращаватели се,защото много се комплексирам от това
    na men ne mi puka dali e pap4asal ili ne
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

а ти като видиш някое пъп4асало моми4е отвращаваш ли се

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ми пич какво да ти кажа ... Не вярвам на момичетата да им е приятно да гледат пъпки...Трябва да земеш мерки(кремове и т.н.),но не се комплексирай.Ако си в пубертета е нормално и аз имам пъпки от време на време.Но естественно не трябва да ходиш по улиците с циреи с бял връх ,това вече отвръщава......

--------------------------------------------------------

аз не защото съм пъпчасала ии като видя някой кат мен се радвам че не съм единствена
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

що си създаваш сам комплекса ...ходи си с гордо вдигната глава и не обръщай внимание ..пъпките ще изчезнат ..както момчетата така и момичетата имат подобни проблеми

Град
    In Devil's Castle
    аз бях луда по такова момче и хич не ми пукаше...ама той имаше невероятни очи
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си