- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми моля ви... тотално се обърках...?
Нека разкажа историята си накратко... преди няколко години се преместих в нов клас и там се запознах с едно момче... тотално ми завъртя главата но едва преди 6 месеца тръгнахме... бяхме заедно... направо на седмото небе.Естествено във всяка връзка има издънки и повечето аз ги правех.Може би не бях момичето за него тои искаше да се променя но за мен това никак не беше лесно.След всяка моя грешка вместо да ми даде съвет какво да направя тои ми се сърдеше.Случвало се е да има моменти в които незнам за какво ми се сърди...![]()
Де да беше само това... в определен момент се изморих .. и тръгнах с друг... да ходех с двама надяваики се че от втория ште получа достатъчно подкрепа и сили за да съм перфектната за първия... После всичко се оплеска и момчето което обичах ме заряза...разбра за другия и съжалявах много
Знаех че не аз съм момичето за втория колкото и кофти да звучи аз просто го използвах за да има някои които да е мил с мен... от там започнахме да се караме и тои скъса с мен мислеики че съм му изневерила,макар и тои да не беше момчето което имах и загубих, не му изневерявах. След няколко дни тръгнах отново с първото момче, и двамата знаехме че тази грешка просто ни зближи... всичко вървеше страхотно Аз го обичах както и все о6те го обичам но различията не спират тук...
момчето което скъса с мен тотално разбърка живота ми... бъркаше се във връзката ми и ме дразнеше... след време спря но търсеше наи малката причина за да ни скара... както и намери... аз отново се потдадох на желанието някои да ме подкрепя и отново згафих...![]()
Сега тои скъса с мен и каза че няма нерви да ме чака да се променя.Тои иска да се държа по порастнало,да съм готина houseрка а аз изоб6то несъм такава дори не слушам такава музика.Истината обаче излезе наяве че дори да се променя, според него , смочувствието ми 6те скочи на max а тои не иска такова момиче... Неразбирам какво да направя обичам го промених се доста досега просто искам да остана с него и да не правя повече грешки
И двамата сме на 16, но тои има по сериозен начин на мислене
Наистина го обичам неискам никои друг освен него![]()