.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: USB

USB

Значи, проблема ми е следния. Имам MP3'ка , която се зарежда с USBкабел към компа. Искам да знам дали може да се сложи някакъв накрайник на кабела,че да може да се зарежда и от контакта.

ми има аз съм с подобно имам USB кабел имам и накрайник за щепсел...продават се
    Нов човек съм

Град
    София
    може ест лол

Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    ми има аз съм с подобно имам USB кабел имам и накрайник за щепсел...продават се
    +1
    Аз също имам МР3ка, която се зарежда през USB,обаче с нея ми дадоха приставка, с която си я зареждам от контакта,но честно казано не знам такова нещо да се продава отделно.Въпреки това нищо не пречи да попиташ в някой магазин за такава техника

Мерси за отговорите. Ще ида да видя в няколко магазина

Аз осще не съм чувал от усб-то директно в контакта, а и ако се замислите ще си отговорите що
    Ама виж адаптори с букса за УСБ съм виждал, има по магазини като техномаркет, технополис и метро.Разгледай и ще намериш

Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
    когато най-малко ги очакваш...

Цитирай Първоначално написано от Dosko
    Аз осще не съм чувал от усб-то директно в контакта, а и ако се замислите ще си отговорите що
    Ама виж адаптори с букса за УСБ съм виждал, има по магазини като техномаркет, технополис и метро.Разгледай и ще намериш
    Е ние за приставката говориме...
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си