.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Чест ли е за едно момче да е първият?

Здравейте!

Имам един по-специален въпрос към най-вече момчетата. От темите,които съм изчела тука оставам с впечатлението,че повечето момчета се гордеят с това,че са първите на гаджетата си. Искам да ви попитам наистина така ли?И значи ли това много за вас,че тя се е отдала или ще се отдаде именно на вас?

10х предварително ..
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Re: Чест ли е за едно момче да е първият?

Цитирай Първоначално написано от gotina_teenka
    Здравейте!

Имам един по-специален въпрос към най-вече момчетата. От темите,които съм изчела тука оставам с впечатлението,че повечето момчета се гордеят с това,че са първите на гаджетата си. Искам да ви попитам наистина така ли?И значи ли това много за вас,че тя се е отдала или ще се отдаде именно на вас?

10х предварително ..
    И аз доскоро мислих,че за едно момче е важно ,когато момичето е девствено ,но вече немисля така може да е парви,но няма да е последен ,при повечето момичета е така.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

и аз искам момиче с което съм да е девствена .... и аз да съм първият и последният ...но днешнят свят е ...мн развит и дори не се среща момиче да е девствено ..... вече хората на 1-вата среща се ........
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

az mislq 4e edno mom4e naistina bi se radvalo da e purviqt na gadjeto si za6toto po tozi na4in tq mu pokazva 4e mu ima doverie i naistina durji na nego,a i vse pak moje6 da ne zapomni6 vtoriq ili tretiq,no purvoto mom4e (muj) vinagi 6te go pomni6.(momi4e sum)
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Здравейте!

10х предварително ..
    да не се чуа....
    даже избягвам девствени момичета.......
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    az mislq 4e edno mom4e naistina bi se radvalo da e purviqt na gadjeto si za6toto po tozi na4in tq mu pokazva 4e mu ima doverie i naistina durji na nego,a i vse pak moje6 da ne zapomni6 vtoriq ili tretiq,no purvoto mom4e (muj) vinagi 6te go pomni6.(momi4e sum)
    Шe го помниш,но не винаги аз ако можех валще да не се сещам за него ,но ще го забравя.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Голям фен Аватара на Remini

....

Важно е за момичето кой и е първи
    Но предпочитам да не съм първи
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Но предпочитам да не съм първи
    so true

Според мен наистина би се почувствал специален ако е първи, но не мога да твъря, защото не съм момче ... а и то за всчко (момче) е различно

Град
    софия
    абе се ми е едно девствена ли е не е ли

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
    Според мен наистина би се почувствал специален ако е първи, но не мога да твъря, защото не съм момче ... а и то за всчко (момче) е различно
    I az taka smyatam No TRYABVA da se 4uvstva specialen

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    Шe го помниш,но не винаги аз ако можех валще да не се сещам за него ,но ще го забравя.
    и аз така...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен
    Ест. че се радвам да съм първия на дадено момиче, НО да е наясно какво прави, защото иначе секса е по труден от решаване на логаритми...
    А и да е навита естествено...Имам приятел, който викаше, че 20 минути се гонели из спалнята

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от veile
    и аз искам момиче с което съм да е девствена .... и аз да съм първият и последният ...но днешнят свят е ...мн развит и дори не се среща момиче да е девствено ..... вече хората на 1-вата среща се ........
    aaa da si imame uvajenieto az s1m si savsem devstvena i na 1vata sre6ta ne se....
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Цитирай Първоначално написано от veile
    aaa da si imame uvajenieto az s1m si savsem devstvena i na 1vata sre6ta ne se....
    да си ве..
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Здравейте!

10х предварително ..
    да! може би но е рядкост
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Razbira se. Ostavq specialno chuvstvo, a i samiqt akt e dosta po-razlichen ot ostanaliq sex. Vse pak edno dobro otvarqne e kato edno hubavo prizemqvane na samolet. Nqma kak pilotut da ne izpita zadovolstvo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Въпроса беше към момчетата ,а пишат само момичета ......

Ако момчето наистина обича момичето , факта че тя му се отдава за първи път и му гласува такоВа доверие , за него значи много !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    така е.. всеки, който е първи на половинката би трябвало да се чувства специален, че тя му има вярата, за да му се даде... но все пак аз лично не предпочитам да съм първия, предпочитам 2-рия
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i az taka mislq

spored men zavisi ot mom4eto...dali 6te iska da e specialen za priqtelkata si....ili vaob6te nqma da go burka...to si e do harakter....moite gadjeta vinagi gi e burkalo...kakvo 6to sum pravila s predi6niq....i vinagi durjat da budat po-specialni ot biv6iq...pone az popadam na takiva mom4eta...ili si gi izbiram svestni...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    У нас

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Но предпочитам да не съм първи :D

У брао :) И аз така мисля, въпреки че съм момиче :) Ама има и друго .. сега май на дамите не им пука особенно кой им е първия ;р
    Къде къде по-яко е вече като се е научила на туй онуй и не я е страх от пишки ;р

Град
    In Devil's Castle
    ако не му пука за нея ,какво го засяга това тя девствена ли е или не....
    someone else...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ееее к'во направихте .. Темата е за мнението на момчетата по този въпрос и изцяло засяга тях, а като гледам 70% от коментарите са с мнения на момичетата ......................... Оставете ги те да си кажат .. Към тях е въпроса, а не към нас .. И всички момичета на края на мнението си писали >> "е аз не съм момче де, не знамм ... " .. емиии как ше знаете .... Оставете ги те сами да си кажат.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си