- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна?
Преди два дни с приятеля ми правихме секс.Отначало започнахме с презерватив но му падаше така,затова го махнахме.Когато той свърши,го направи извън мен.Веднага преди да му дойде го изкара.Обаче се притеснявам дали има някакъв вариант да съм бременна,защото съм чела,че преди да свършат,мъжете произвеждат прозрачна течност,в която има не много,но все пак сперматозоиди.Моля ви помогнете ми,цикълът ми закъснява и това също ме тревожи много.![]()
Има и такава възможност, има много влияещи фактори, но нищо не може да се каже със сигурност.. Най-добре си направи 1-2 теста за бременност, за да не се тревожиш, ако няма за какво..
А кога се случи това без презерватива и кога трябваше да ти дойде, кажи с дати?
Преди 2 дни сте правили секс и ти закъснява. С колко? ден макс нали. Не мисля че има голям шанс. И какви тестове да прави след като няма да излязат верни толкова скоро. Само хабене на пари.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
а преди това правили ли сте го без. Направи тест
Еми като е с малка пишка ше му пада много ясно... Тцтцтц не те ли е срам да те забремени късопишковец???
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 9:05 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Еми като е с малка пишка ше му пада много ясно... Тцтцтц не те ли е срам да те забремени късопишковец???
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
разбиваш
Само информативно: при малките пишки ерекцията е по-качествена. По-малко кръв трябва
Не обиждайте момчето просто тя може да има 8 пръста разстояние, че и на най-надарения негър да му хлопа![]()
![]()
![]()