.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Кога сте готови?

Може ли да задам един въпрос към по-интелигентните и по-умни момчета:Кога решавате,че сте готови за сериозна връзка?

kogato tova pretiskane ot jenata, kogato mi zvani po cql den kogato iska da me vinagi zaedno i t.n zapo4ne da ne me drazni togava razbiram 4e neshtata shte stanat po seriozni
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Амииии не знам то няма определен час,дата или нещо от този род...
    Аз лично откакто се влюбих истински и от тогава честно казано винаги съм готов за връзка...
    В смисъл такъв ако ми допадне момичето и ако видя че може да се получи нещо бих се съгласил,но ако ще е няква дългосрочна,а ако е няква колкото да се хваля че имам гадже,а всъщност няма никакви чувства...не мерси ....
    дано да сте ме разбрали

Никога!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Никога!!!

Ъхъ. Закво ми е?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    somewhere over the rainbow
    Кога решаваме,че сме готови ли?ПЪК откъде да знам...тя връзката просто си тече и с времето става все по-сериозна.Не давам някакви големи надежди още на втората седмица.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Аз пък винаги съм предпочитал сериозна връзка.Не искам да имам някви връзки за по 1-2 седмици ей така колкото да имам с кой да се занимавам.Предпочитам любовта и сигурноста пред свалките и т.н.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Аз пък винаги съм предпочитал сериозна връзка.Не искам да имам някви връзки за по 1-2 седмици ей така колкото да имам с кой да се занимавам.Предпочитам любовта и сигурноста пред свалките и т.н.
    Хъх. И достигаш сериозно връзки чрез сайтове за зпознанства и тийн форуми. ГЛ ГЛ.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Когато усетиш, че си толкова самотен, че почнеш да изпитваш женски емоции(искаш да те гушнат или нещо такова).Предполагам че доста хора няма да се съгласят, че е това, но не ми дреме.Готов съм за сериозна връзка, защото имам нужда от човек до себе си, на който да разчитам, с който да си споделям и т.н.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Хъх. И достигаш сериозно връзки чрез сайтове за зпознанства и тийн форуми. ГЛ ГЛ.
    Сайтовете за запознаства ги ползвам ( ако може да се каже ползване влизането 1-2 пъти на ден ) ако някой авер ме види,да разменим скайп и да са уговорим кафе и едно др...А иначе излизания по кафета , на домашно кат има са сабираме, по рождени дни...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    София
    аз сам винаги готов...ши скачаме ли вече

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Никога!!!

Ъхъ. Закво ми е?
    да, и аз така викам...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Re: Кога сте готови?

Цитирай Първоначално написано от charlotte
    Може ли да задам един въпрос към по-интелигентните и по-умни момчета:Кога решавате,че сте готови за сериозна връзка?
    Когато осетя празнина и ,че не издържам да съм сам вече...

Зависи от момичето , по принцип когато се опозная повече с момичето решавам дали с нея искам да имам сериозна вразка или не

когато се влюбите

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    когато се влюбите
    именно
    Smile... Tomorrow will be worse...

Супер фен
    Град
    България

Re: Кога сте готови?

Цитирай Първоначално написано от charlotte
    В този момент от живота ми дори не ми е за връзки ,а да не говорим за сериозни!Безразлично ми е .Всичко хубаво рано или късно си отива.Какъв е смисъла да съм готов!Смях.Не ме интересува чесно казано,не ми пука за нищо.Живея си ден за ден!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на babity
    'бе то се усеща! Като ми дава всичко, което ми е нужно (или айде от мен да мине, почти всичко) друг ми не требе!

Град
    At the world's end
    Mnogo puti sum kazval "Obicham te" na mnogo momicheta, dokato edin den razbrah che tova e bila naj-golqmata greshka. SEga vehce ne kazvam "obicham te" dori na gadjeto mi, koeto znachi che ne iskam nishto seriozno ot neq. T.e. oshte ne sum nameril podhodqshtata za seriozna vruzka. Tozi otgovor dostatuchno iz4erpatelen li e za temata?
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Супер фен
    kogato se staraem kato e za ebaneto si li4i makar 4e se 4udq 6to ne si karame po sy6testvo napravo

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Кога решаваме,че сме готови ли?ПЪК откъде да знам...тя връзката просто си тече и с времето става все по-сериозна.Не давам някакви големи надежди още на втората седмица.
    така си е на един тъп въпрос.Доста добър отг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си