.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

"Какви сме!?"

Темата е главно за момчета 13-15 години които постояно оплакват живота си - "Аз имам пъпки." "Грозен съм." "Дебел съм." "Нямам гадже."- Познавам такива хора които нямат никакво самочувствие именно заради тези комплекси главно. Стига сте си оплаквали живота а вземете и направете нещо за да стане по-добър гледам че и тук доста хора пишат по горепосочените теми.По някои път като се разхождам по коридорите виждам наистина хубави момчета които с малко повече грижа наистина ще станат харесвани.Имам впредвид точно това оправете проблемите си а не се оплаквайте! Да сигурно някои ще кажат че е лесно да се каже ... ама пък защо дори най - малката грижа за себе си е нещо ... ще си вдигнете самочувствието ще се харесвате и ще видите че и другите ще започнат да ви харесват постепено! Искате да имате гаджета!? Как да стане като само се оплаквате и хленчите нищо не правите по въпроса да се харесате да смените стила или нещо друго което определяте като лоша черта.Казвате че сте грозни?! Външният вид не е определящ за всичко просто се погрижете за себе си сменете стила за това не са необходими толкова пари колкото мислите - много . Мислите си (някои от вас) че момичетата търсят само пари?! Не е така! Казвате го защото искате да махнете вината от себе си. А манията да сте готини и харесвани не става ей така от само себе си иска време редовна грижа добра хигиена и малко здрав разум Очаквам мнения по темата...
    Lof YAaA..!

vseki si ima kompleksi nomera e v tova da ne gi pokazva6! I da ne kisne6 po forumi a da pravi6 ne6to po vaprosa da gi nqma
    Lof YAaA..!

Град
    people`s wet dreams
    Браво =D>

Точно казана , рано или късно всеки ще го осъзнае

dare haresvami tova koieto si napisala pravo na teb +1 8)
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Много си права!И аз познавам много момчета, които си нямат гаджета, но не се грижат добре за себе си и от там идава проблема!Пък и външният вид не е от най-голямо значение!

vsi4ko napisano be6e ot moq gledna to4ka no ve4e sam napalno obedena 4e sam prava
    Lof YAaA..!

Град
    Непостоянно
    прочетох първите пет реда.. и да..права си .. друго кво да кажа
    .!.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не съм грозен, нямам си идея за кво говориш. Е да преди бях забит и с очила ама като започнеш да друсаш живота се оправя :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Права си, подкрепям мнението ти. Не е логично човек демонстративно да отхвърля достойснтвата си и да очаква някой да ги забележи. А мрънкането за подобни проблеми най-много го мразя.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    somewhere over the rainbow
    Ммм съгласна съм,но не напълно..Личната хигиена е много важна-факт!Проблемите на повечето тийнове идват оттам ,че още не са свикнали с новата си визия и съзнание и всичко това,което наистина ти идва като гръм от ясно небе.До вчера си миришел като бебе,а днес след всеки час по физическо или след като излезеш от градския транспорт смърдиш като пор.От една страна това си е до възпитание и контрол от родителите-не стигат само съученическите дискусии.В днешно време обаче родителите са толкова заети с цялата работа около себеси,че често забравят за тези простички напътствия.Този форум до една степен е добър помощник в това отношение-всеки един може да попита да прочете някоя от статиите и т.н.
    Що се отнася до превишеното тегло..това се оправя(всички знаем как),обаче е добре и да се мисли докато е време.Затлъстяването е резултат от заседналия начин на живот на тийновете.Както казва един приятел:"Трите бога на днешната младеж-компа,хладилника и леглото "Така си е,няма какво да се лъжем,на всеки у се случва да го удари мързела.Спортът и правилното хранене са важни не само заради мнението на околните,но най-вече заради начина по който самият ти гледаш на себе си.
    За момичетата като цяло не мога да говоря,но всеки съм за себеси знае какво търси.Аз лично търся сигурност,подкрепа,някой ,който да е винаги до мен и който ще ме обича и ще знае как да ми го покаже по свой собствен начин.Другото са просто формалности..

Град
    София

Re: "Какви сме!?"

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    "Какви сме!?"
    ...
    аз знам..
    вси4ки сте нообс

Град
    In Devil's Castle
    САМОЧУВСТВИЕТО Е НАЙ-ВАЖНО...ИМА МОМЧЕТА,КОИТО НЕ СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ХУБАВИ,НО ПОВЕДЕНИЕТО ИМ ИЗДАВА ВЯРА В ТЯХ САМИТЕ И ТОВА ГИ ПРАВИ ХАРЕСВАНИ
    someone else...

Мега фен
    да много правилно, само не разбрах защо темата е отправена най- вече към момчетата? познавам мн момичета, които страдат от същите комплекси

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    абе ти си права... ама помисли и за себе си (взимам предвид предходната тема)
    Всеки рано или късно осъзнава какво му е нужно. А това, че се оплакват си е от тяхно желание, хората подсъзнателно търсят съпричатие дори и за беспроблемието си. "дай да си правим проблеми, да има кфо да решаваме" такива сме си и е факт..
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

hmm taq tema me nakara da se zamislq...az vinagi sym pluela..."neprivlekatelnite" noooo znaete li kakvo........nqma idealni hora...tuk celta e nachina na oblichane..nahcina po koito si nosish kosata...i darjanieto.Za da stanete ot elita taka da se kaje trqbva glavno darjanieto...zabravete za tygata i depresiqta horata obichat vedelite hora,zabravete za metalskite bluzki i emi style..........iii imaite samochuvstvie eiiiiiiiiii nai vajnoto ae i az poveche nqq da se podigravam na "zadrastenite"
    Аз мога!

Град
    СофиЯ
    Mного хубава тема!Браво!
    И аз бях така!Постоянно имах комплекси за външния си вид...Носех широки дънки,тениски с метъл групи и т.н.И се харесвах,ама другите не ме харесваха!Затова реших да сменя стила и ето-резултат има!Фешън съм,харесват ме и аз се харесвам много!Един фр ми каза,че негов фр му е казал,че съм надута.Еми не е така,просто съм уверене в себе си вече!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

хубава тема.браво!! така е всеки си има комплекси ама не трябва да ти пука използвай ги и ги направи качества и момчета не се отчайвате.за всеки влак си има пътници
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Ми и аз не съм сред най-красивите... Е да иам комплекси, но не ги показвам... и не ми дреме особено... Важното е да става купона...

+1 Права си за всичко
    +1

авторката е супер права за много неща.. ама тука не съм много съгласна с ^Miss_Independent^ защотоо.. и аз си ходя с изсуляни дънки.. но и с някфи такифа с ниска талия.. просто най-важното е човек да се харесва.. и да му е кеф.. според няма кфо повече..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Ми и аз не съм сред най-красивите... Е да иам комплекси, но не ги показвам... и не ми дреме особено... Важното е да става купона...

+1 Права си за всичко
    +2 И да имам комплекси не им обръщам внимание! Важно е купон да става! :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Пък аз не давам определения за себе си, ака оставям другите да говорат.
    The Spark

Темата е главно за момчета 13-15 години които постояно оплакват живота си - "Аз имам пъпки." "Грозен съм." "Дебел съм." "Нямам гадже."- Познавам такива хора които нямат никакво самочувствие именно заради тези комплекси главно. Стига сте си оплаквали живота а вземете и направете нещо за да стане по-добър гледам че и тук доста хора пишат по горепосочените теми.По някои път като се разхождам по коридорите виждам наистина хубави момчета които с малко повече грижа наистина ще станат харесвани.Имам впредвид точно това оправете проблемите си а не се оплаквайте! Да сигурно някои ще кажат че е лесно да се каже ... ама пък защо дори най - малката грижа за себе си е нещо ... ще си вдигнете самочувствието ще се харесвате и ще видите че и другите ще започнат да ви харесват постепено! Искате да имате гаджета!? Как да стане като само се оплаквате и хленчите нищо не правите по въпроса да се харесате да смените стила или нещо друго което определяте като лоша черта.Казвате че сте грозни?! Външният вид не е определящ за всичко просто се погрижете за себе си сменете стила за това не са необходими толкова пари колкото мислите - много . Мислите си (някои от вас) че момичетата търсят само пари?! Не е така! Казвате го защото искате да махнете вината от себе си. А манията да сте готини и харесвани не става ей така от само себе си иска време редовна грижа добра хигиена и малко здрав разум Очаквам мнения по темата...
    И аз се оплаквам, но според мен моят проблем е много по-голям от това да си пъпчив или нещо такова.Аз съм нисък и това е най-гадното просто не мога да направя нещо като всички момичета на мойта възраст са с една глава над мене СЕШШ СЕ ?!Права си за всичко което си написала, но не напълно!

Почти напълно си права с изключение на това че трябвало да си сменят стила...не е така! Нека бъдат самите себе си, защото за всеки влак си има пътници! Момичетата не харесват само един вид момчета с един определен вид. Зависи си от момчето и от момичето естествено. Иначе за останалото съм напълно съгласен...

И аз се оплаквам, но според мен моят проблем е много по-голям от това да си пъпчив или нещо такова.Аз съм нисък и това е най-гадното просто не мога да направя нещо като всички момичета на мойта възраст са с една глава над мене СЕШШ СЕ ?!Права си за всичко което си написала, но не напълно!
    Това са глупости! Познавам доста нисички момчета които излизат дори и с по-високи момичета които са супер печени. Все пак като си нисък (зависи от възрастта де) можеш да ходиш на фитнес това онова, момичетата не гледат само външния вид!

1.От фитнеса не се пораства!
    2.Момичетата гледат САМО външния вид!

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    САМОЧУВСТВИЕТО Е НАЙ-ВАЖНО...ИМА МОМЧЕТА,КОИТО НЕ СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ХУБАВИ,НО ПОВЕДЕНИЕТО ИМ ИЗДАВА ВЯРА В ТЯХ САМИТЕ И ТОВА ГИ ПРАВИ ХАРЕСВАНИ
    +1 наистина е така,за момичетата се отнася същото..но всичко с граници,не да земеш ся да се прайш на паралия,но става въпрос за едно забавно,весело,умно,симпат чно,креативно,усмихнато даже флиртаджийско поведение ако щеш!Ключът е в това да си поддържан(това включва-лична хигиена(идеална),и още някой детайли да оформят приятен външен вид(но не фешанските лайна ) ) .. хора бъдете усмихнати,позитивни,гледай те се добре,бъдете самоуверени,чувствайте се способни и щастливи,а това идва като показвате своя чар!Човек без чар и излъчване,и най-хубавия да е..whatever ( МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ )
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си