.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, я стига с тея глупости!
    Всичко живо гледа външния вид, изключенията са 2% (най-много) и то половината от тях са.. странни о.О
    Ся, всеки знае, че ако ти се харесваш и другите ще те харесват. Обаче не мисля, че ще стане толкова лесно тва от комплексар да се превърнеш в готин (тъпа дума). Т'ва не ти е Пепеляшка и днес едва ли ще намериш много феи, u know. ;]
    Тинейджърите са толкова тъпи създания, че няма накъде. Всички са с комплекси, ама тва не ги спира да създават на околните комплекси, които после постъпват така, както са постъпили с тях, макар да знаят колко е малоумно и гадно.
    Лично аз съжалявам тея хора, става ми неприятно като видя някое нормално момче/момиче на улицата, което има някъв проблем с външния вид (то се забелязва дали някой е срамежлив или не). Най-тъпото е, че половината от "съветниците" в тая тема (и въобще в живота), които само повтарят на хората да имат по-голямо самочувствие, са виновници за ниското самочувствие на по-неперфектните от тях. Точно ние (епа, и аз се гавря като съм в лошо настроение) сме виновни, щот се присмиваме на другите и забравяме, че и те душа носят.
    Първо тъпите надути идЕоти тряа да се променят, тогава ще се вдигне самочувствието на комплексираните и срамежливи хорица.

П.С. Болна съм, извинете ме за несвързаните изречения. =)

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хах.Да си призная за малко наистина бях в период в който много се бях отчаял че нямам гаже и не съм харесван.Ама го превъзмогнах и сега не ми пука дали ме харесват.Не казвам че не искам гаже ама не съм толкова издребнял че да се вайкам и оплаквам.Може и да съм наивен ама вярвам че все някой ден ще се появи момичето за мен. Дори и да не е така поне тази мисъл ми дава оспокоение и не се притеснявам и комплексирам от мисълта че не съм харесван.

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Малко съм над тинейджърката възраст, но мога да кажа след като прочетох мненията ви че съм съгласна с някои хора тук. Дайте шанс и на по-затворените хора да се развият Защото това оставя последици и за във бъдеще... И не бъдете гадни с приятелите си и с другите около вас, защото така им правите и на тях лош деня.. Просто трябва и малко разбиране и да не сме егоисти.. Преди и аз имах проблеми с притеснението , но разбрах едно усмихвай се приветливо и бъди щедър на думи, тогава никой не може да разбере вътрешните ти чувства. Имала сам такива периоди когато така съм се притеснявала & вълнувала че едиственото което ми помагаше беше това с усмихването, и с приветливостта или пък да се насмея и да не ми пука как изглеждам Самоуверена, но не надута Е много пъти се усмихвам и когато ми е тъжно като сега, да прекрия тъгата ако разбира се мога,защото винаги ме мъчат от странни по странни неща

П.П.
    Нещо ми е яко тъжно не знам защо ( аможе и да знам),та извинете ме ако съм писала странни неща.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от bokoboko
    1.От фитнеса не се пораства!
    2.Момичетата гледат САМО външния вид!
    Жал ми е колко си прост и заблуден

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Ми и аз не съм сред най-красивите... Е да иам комплекси, но не ги показвам... и не ми дреме особено... Важното е да става купона...

+1 Права си за всичко
    Аз сам на 13 и нямам никаф проблем с моми4етата . Не СЕ надувам но просто те се лепят.НЕ сам виновен 4е сам много сладак в са6тото време умен.
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Мисля, че човек може да бъде привлекателен и в метъл тениска, и във фешън дрешки. И гол даже. ;ДДД Наскоро срещнах две момичета, преди учеха в моето даскало.. Едната бе облечена по последна мода, но пък самоувереност не личеше от никъде, беше намусена такава... другата бе облечена пънкарски, но пък беше много лъчезарна и вечно ухилена. Коя, мислите, повече ме изкефи? : )

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Мисля, че човек може да бъде привлекателен и в метъл тениска, и във фешън дрешки. И гол даже. ;ДДД Наскоро срещнах две момичета, преди учеха в моето даскало.. Едната бе облечена по последна мода, но пък самоувереност не личеше от никъде, беше намусена такава... другата бе облечена пънкарски, но пък беше много лъчезарна и вечно ухилена. Коя, мислите, повече ме изкефи? : )
    Ще питам заровете

Цитирай Първоначално написано от Mazen_ciganin
    Моля, обясни!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Mazen_ciganin
    Моля, обясни!
    Има момичета които не гледат само външният вид.Ама са голяма рядкост. Ама има адски много дето казват че не го гледат ама самите те си знаят че той има по-голямо значение...

БлуФейс горе-долу съм съгласен с теб, но искам "Mazen_Ciganin" да ми обясни защо съм прост и заблуден?!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    БлуФейс горе-долу съм съгласен с теб, но искам "Mazen_Ciganin" да ми обясни защо съм прост и заблуден?!

защото фитнеса е наи хубавото нещо на света след вагината ве простак
    Следващия...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

защото фитнеса е наи хубавото нещо на света след вагината ве простак
    Но всеки случай не се расте от него!

Град
    Бургас
    Незнам аз не харесвам мн мн фитенеса... И онези дето им се вижда точно весеки мускол по тялото и са адски напомпени за мен са толкова смешни.Като еншън играчки... Аз мисля че е по добре да си тренирам с фрееръна и брейка от колкото да се забия в 1 зала и да правя едни и същи упражнения в продължение на часове..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си