- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ай ай айй пак проблем4е
такаа вси4ко запо4на мн отдавна но дефакто в4ера стана главната история ..
Такам ... от около 1 год и половина се познавам с едно мом4е![]()
ии в4ера аз и 2 фр се разхождаме по центъра и по 1 време телефона ми звъни и гледам 4е тфа е той .. вдигам аз и здр ..здр ... бляяя бляяя .. и айде след 10/15 мин се разбрахме да се видим ... отивам аз там той малко закъсняя
ии след като дойде погледва една прагръдка по скоро приятелска ... разходихме се малко по центъра и после отидохе при мойте фр .. таакаамм и оттам се по4на некфо такова само се гледаме(щом играехме билярд
) после играехме на някфа игри4ка и нямаше къде да седмне мом4ето и той седна на моя стол а аз върху него.. ии така за да не падна пак тряяше да го гушна
![]()
... ии такааамммм после станахме оттам и отидохме в една градинка ... седнахме на една пей4ица ..минаха около 20 мин и той тряяше да си ходи . и по4на да ми се моли да го изпратя до някъде ама аз мързел не исках
![]()
( за което сега съжалявам амаа... ) ии таакаам .. и моли ми се 4овека и по 1 време
по бузката (не си мислете 4е до сега никои не ме е целувал , просто от него не го о4аквах )и аз докат загрея кфо стаа
![]()
сиг яко съм се из4ервила ..
![]()
ии в крайана сметка до изпратих 200 метра .. и накрая се гушнахме пак и тфа беше ....
и сега големият ВъПрОС дали ме харесва![]()
![]()
мойте фр казаха 4е кат сме били заедно цъфтял направо бляя бляя ..бил луднал по мене
айде мерси предварително за отговорите и за отделеното времее![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)