Темата е главно за момчета 13-15 години които постояно оплакват живота си - "Аз имам пъпки." "Грозен съм." "Дебел съм." "Нямам гадже."- Познавам такива хора които нямат никакво самочувствие именно заради тези комплекси главно. Стига сте си оплаквали живота а вземете и направете нещо за да стане по-добър гледам че и тук доста хора пишат по горепосочените теми.По някои път като се разхождам по коридорите виждам наистина хубави момчета които с малко повече грижа наистина ще станат харесвани.Имам впредвид точно това оправете проблемите си а не се оплаквайте! Да сигурно някои ще кажат че е лесно да се каже ... ама пък защо дори най - малката грижа за себе си е нещо ... ще си вдигнете самочувствието ще се харесвате и ще видите че и другите ще започнат да ви харесват постепено! Искате да имате гаджета!? Как да стане като само се оплаквате и хленчите нищо не правите по въпроса да се харесате да смените стила или нещо друго което определяте като лоша черта.Казвате че сте грозни?! Външният вид не е определящ за всичко просто се погрижете за себе си сменете стила за това не са необходими толкова пари колкото мислите - много . Мислите си (някои от вас) че момичетата търсят само пари?! Не е така! Казвате го защото искате да махнете вината от себе си. А манията да сте готини и харесвани не става ей така от само себе си иска време редовна грижа добра хигиена и малко здрав разум Очаквам мнения по темата...