.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Характера

Характера

Ами дойде време да напиша и моя проблем "малко" не ми върви с гаджетата поддържам се не съм дебела не съм зубърка не съм грозна проблема ми е характера по особен е всякаш че бягам от всичко когато хората се запознават с мен направо бягам само аз знам думите които ако ми кажат ще се поотпусна и ще съм си добре. доста съм нещастна help ;(
    Lof YAaA..!

Супер фен Аватара на miShle
    ... Това е просто период от живота съмнява ме,че е от характера ти .. Поработи върху себе си .. не знам какъв друг съвет да ти дам ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Пубертет му се вика на български.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Познато ми е... до някъде.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Нещо моментно. Всичко отминава и скоро ще спреш да си нещастна. И аз на моменти си мисля,че съм най-ужасния очек на света,но честно казано не е така. Дай си малко самочувствие,айде успехи и целувки. (е,приятелски разбира се )
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    In Devil's Castle
    ще се намери някой и за твоя характер
    someone else...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    тогава "порови" дълбоко в себе си и открии проблема. Явно вината е само в теб... успех!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Nauchi se da se obichash! Imai samochuvstvie i tvaa e.....Vij az naprimer....az meko kazano se obicham.........nqma nikoi koito da obicham poveche ot sebe si...i jivota si mi e ok......imala sam vseki koito sam iskala...ako iskash poveche saveti LS she opitam da ti pomogna
    Аз мога!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    +1 ... то и аз съм малко там де, ама не съм чак толко заблудена...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Не знам дали е характер, просто може би не си намерила това, което искаш. А ако е характерът, все ще има някой, който да го приеме такъв, какъвто е.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

нищо ти няма просто си в такъв период.скоро ще ти мине.едва ли е от характера ти (щот ако беше така нямаше се питаш що не ти върви)
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

отпусни се и когато харесаш някое момче сподели с него за този проблем и ще видиш че той няма да го забележи по-късно и се опитай да си по-мила поне в началото докато момчето се влюби пък после можеш да си покажеш рогата

Град
    Велико Търново
    ne se pritesnqvai,tova e ne6to normalno na na6ite godini i e edin ot etapite na razvitie prez ,koito vseki preminava.otpusni se i govori spokoino,vsi4ko 6te e OK
    Руса кукличка

ем незн що е така но аз когато бягам от някого е или щото ме е страх да не ме отблъсне,или щото ме е страх да не ме нарани(когато го е правел ве4е) или щото е мн тъп и грозен

Цитирай Първоначално написано от peytons
    Nauchi se da se obichash! Imai samochuvstvie i tvaa e.....Vij az naprimer....az meko kazano se obicham.........nqma nikoi koito da obicham poveche ot sebe si...i jivota si mi e ok......imala sam vseki koito sam iskala...ako iskash poveche saveti LS she opitam da ti pomogna
    hah koi e kazal 4e ne se obi4am i 4e nqmam samo4uvstvie.. daje moje bi to4no zatova 4e sam malko samovlubena ne raz4itam mn na drugite predpo4itam da se opravqm sama s vsi4ko ..... pfffffffffffffff nz ve4e
    Lof YAaA..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си