- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска (отдолу)!
Здравейте!Знам,че има многf такива теми ама просто малко бързам апък през това време няма какво да правя...
Та който се прави с кола маска отдолу боли ли и колко струва колата маска?Във една аптека гледах иии са по 10-15-20 лв. по евтинички няма ли?Ако знаете марка плс. кажете ми за да си ги купя и цената ми трябва да ми кажете!Благодаря предварително!
не Кара,а Сара на Jankar и аз си я бях взела за 1.20Първоначално написано от Liar
Някой би ли ми обяснил по-подробничко начина на употреба?Първоначално написано от little_elf
![]()
Хора , течната кола маска е топла . Както пише "топла" така ще я сложиш вряла и ще останеш без срамни устни !Първоначално написано от Mariolcheto
Казвам ви , много е опасно ! Отиди на козметик на студена кола маска . Боли със сигурност , но има траен ефект и струва максимум 20 лева !
naistina nedei da se probva6 sama v ku6tipo-dobre otidi na kozmetik. I da ti kaja boli dosta no za nqkolko sekyndi posle samo iztrupva6. I vse pak nqma li da te e sram da se razkra4i6 pred kosmeti4kite. men li4no me e sram
![]()
![]()
Ами не от какво да ме е срам!Все пак не съм първата нито пък последната която е ходила на козметичка за отдолу!Още утре ще си запиша час.Първоначално написано от sweet^
![]()
И все още обаче ме интересува колата маска!![]()
Мен на Сара/Кара не ми хареса въобще, защото цялата се омазах и лентичките са много малко вътре.
Много съм доволна обаче от тази на Lycia , с лентички и струва някъде 8лв и е супер. Има и кърпички за след епилация, да не ти стават пъпчици и наистина действа![]()
Като е толкова вряла как ли още имам кожа по тялото...
Иначе си е КАРА.Сара е студената кола маска.
А като свършат лентичките много момичета казват че използват стар чаршаф.И все пак готовите лентички са много по-удобни(единичната цена не помня колко е май към 2-3лв.Ще те оправят може би 2 щот са двустранни но трябва да пробваш че аз говоря на изуст щот отдавна не съм си зимала).Аз просто казах най-евтиния вариант.И щом на момичето не и се дават 20 лв за ленти няма да и се дават и толкова за козметик.
ама ако й харесва така що не. Аз просто цялата се оплескахвключително и половината баня. После какво търкане падна
![]()
Ооо,отказвам се от тази течна кола маска!Първоначално написано от the_hottie
![]()
значии по принцип ходя на козметик, но когато имам време си я правя сама - слагам си въпросната течна CARA или КАРА (няма значение как е точно).. в микровълновата за няколко секунди колкото да може да се разнесе на желаното място и аз съм си нарязала един голям чаршаф на лентички и тях си ги използвам вместо онези, които са в кутийкатастава много хубаво
![]()
ooo otdolu nedei si prai kola smisal sama..pak kamoli s teq te4nite koli maski i t.n. sestrata se orobva samo malko i se razkarvi..mn e nejna kojata tam..ne trqbva da se podhvashtash sama..naistina otidi na kozmetik ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Първоначално написано от Mariolcheto
продават патрони за кола маска по 3 леваПървоначално написано от Mariolcheto
те се топлят да не са горещи а топли и не накъсват косъма както студените !
Коло маска- жени:
• Цели крака - цена 20 лв.
• Половин крака - цена 12 лв.
• Локална - цена 5 лв.
• Триъгълник - цена от 12 лв. до 20 лв.
• Ръце - цена 10 лв.
• Подмишници - цена 5 лв.
Е,аз всеки път сама си правя,как така не ми стана нищоПървоначално написано от Ch0c0la73
Това,че сестра ни не може да си я направи,не значи,че никой няма да успее
![]()
да и аз такаПървоначално написано от elena_k
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
аве няма от кво да те е срам!!!Първоначално написано от sweet^
алелуяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяя
днес открих америка ве еййй
; ))
ходих на козметичка, махна ми сичко отдолу и ся съм мноо доволна..
то аз и преди съм си правила кола маска (студена за левка), ама ме беше страх на устничките и тях ги подстригвах с ножичка.. а преди сама да почна с кола-маската се бръснах цяла година.. някво мноо гадно...
тааа няа от кво да те е срам, аз си говорих с козметичката, тя казва че е виждала ужасни неща, всеки казва че има "мъхче" на дупето и т.н, пък всички имат косми и т.н
ии..
аве мноо яко ми стана
прикаах си с нея
само 7лв ми взе а ми махна всичко, и кат каам всичко значи всичко
;]
от космите на ануса до устните и всякакви такива подробности..
много яко ; )
и няма от кво да те е страх, те жените си знаят работата...
айде спирам че мноо тъпо звуча така сигурно![]()
![]()
![]()
пп. с топла кола маска ме обескосмяваха ;]] малко гъделичка и не боли.. на устните е малко по-силна болката, ама се търпи..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
на козметика със същата кола масак ли я правят какот тази за 1,20![]()
![]()
ми не,мисля че е по различна...Първоначално написано от naruto__
Първият път си е най-добре при козметик - спор няма.
V Plovdiv ima mesta, kudeto kola maska na triugulnik e 8 lv. i q pravqt perfektnoPuk i sama nqma da yspeesh ot purviq put, garanciq
![]()
я да видим резултата![]()
Предлагам да отидеш на козметик поне първият път, после ще решиш дали можеш да си я правиш и сама. Там ти слагат топла кола маска, и с такава е по-добре, от колкото със студена, защото топлата ти разширява порите, космите омекват и се махат по-лесно. Болка си има определено, ама не е чак нетърпима. Към половин час или по-малко отнема да ти махнат всичко, на мен ми взимат 13 лв.
Винаги си прави кола маска след цикъл, преди това боли много повече!
Първоначално написано от dark_angel3
Не навсякаде цените са такиваПървоначално написано от westggirl
В салона до нас е по-евтино
![]()