.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да забравя цикъла?

Очертава се юли месец цикъла ми да дойде към края..точно когато съм на море и трябва да съм в идеална форма..Бях чувала за калции и фосфор едни хапчета че се пият за забавяне на цикъла ,ама е знам колко са квалитетни..дайте ми някакви идеи,квото трябва бих направила но не трябва тогава да съм в цикъл.. И моля ви за компетентни отговори защото съм много отчаяна вече...

амии не знам...ама според мен е по-добре нищо да не правиш!
    Не може ли някак си да промениш датата на морето?? Ако пък не според мен е най-добре да не правиш нищо...знам че е гадно амааа...ии другата година като си записнаш дата за море внимавай

Има хапчета специално за това, но моят съвет е да не взимаш нищо. Това малко или много вреди на организма и не си струва за едното море. Ползвай тампони.

Има хапчета за забавяне на цикъла, но трябва да се предпишат от гинеколог. В никакъв случай не взимай без консултация.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    СофиЯ
    Използвай тампони!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    По света и у нас :)
    Така ще ти се разбърка организма че не е истина! Ползвай тампони бе кво толкова?!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

на лагер ще ходя с приятеля ми и искам да си изкараме една незабравима почивка,то лесно тампони ще използвам за плажа,обаче един път сега имаме възможност да сме заедно по цяла нощ..имам предвид секс де..

Витамин Ц..?
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Използвай тампони!
    az polzvah tamponi minalata godina i beshe super
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Ем знам за едни хапчета, които наистина помагат..Regividon...
    пият се няколко дни преди "официалната дата" на идването до когато е необходимо.След като ги спреш след няколко дни ще ти дойде и ще е съвсем нормално като всеки път!!!
    Упех и яко да си изкарате

Аз лично не пия такива хапчета но мога да ти кажа как да ти мине мн по-бързо за 2-3 дни само. Значи с витамин Ц ако пийнеш по голяма доза като например 1000мг (не е вредно аз пия всеки месец) или Калциев глюконат(не се плаши от името ) това е калций който значително намялява кръвотечението. Една ампула се пие на 3 пути през деня. Той също е напълно безвреден.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Spider4eto
    като е станало въпрос за цикъл, дали има нещо, като го пиеш да и дойде по-бързо

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    като е станало въпрос за цикъл, дали има нещо, като го пиеш да и дойде по-бързо
    Има, ама не си спомням името му

hottie
    Guest
    Ами има няколко вида хапчета, които биха ти помогнали - но аз лично не бих ги пила без съвета на лекар.

А знаете ли имената на лекарствата,които са за да ти дойде по-бързо?

Ами според мен не е хубаво да се намесваш в цикъла и да го спираш!Така рискуваш да си объркаш цикъла!Аз например на края на тях седмица може да хода на море и сега нещо ми закъснява и мои да ми дойде на морето ама ще си хода с тампони и тва е Дори и да си девствена/като мен/ можеш спокойно да ходиш с най-малкия размер тампон!

Цитирай Първоначално написано от lionak
    А знаете ли имената на лекарствата,които са за да ти дойде по-бързо?
    Само си вредите по този начин момичета . Оставете нещата да си вървят по естествения ход.

Град
    Там,където се намирам
    Аз знам за витамин С

Аз съм пила два пъти такива хапчета и съм доволна от тях.Пият се два-три дена преди да ти дойде ,сутрин и вечер и след като се прекрати приемането им,цикъла идва до 3-4 дена.При мен всичко мина добре както казах,беше нормално и следващия месец ми дойде на време,но да ти кажа през педиода в който ги пих нямах цикъл,но болките в корета и якото ядене си бяха на лице,тоест симптомите си остават А хапчетата се казват Примолут-малки,бели,гинекологът ми ги предписа,но се продават без рецепта .

тея хапчета може би са вредни недей рискува а за секса незнам той сигурно ще те разбере и ще изчакате само те съветвам да не ядеш канела гадно е (от личен опит) иначе си помисли дали искаш да си навредиш за единия секс но ако толкова настояваш се консултирай с гинеколог :P тфа е мацка късмет

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от VIP_kukli4k@
    Ем знам за едни хапчета, които наистина помагат..Regividon...
    пият се няколко дни преди "официалната дата" на идването до когато е необходимо.След като ги спреш след няколко дни ще ти дойде и ще е съвсем нормално като всеки път!!!
    Упех и яко да си изкарате
    о дааа...

само че после не ни идвайте в клиниките да ревете, че в яйчниците ви имате вместо яйцеклетки кистозни образувания колкото монета от левче за начало...

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Използвай тампони!

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Re: Как да забравя цикъла?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    Очертава се юли месец цикъла ми да дойде към края..точно когато съм на море и трябва да съм в идеална форма..Бях чувала за калции и фосфор едни хапчета че се пият за забавяне на цикъла ,ама е знам колко са квалитетни..дайте ми някакви идеи,квото трябва бих направила но не трябва тогава да съм в цикъл.. И моля ви за компетентни отговори защото съм много отчаяна вече...
    Ам както казаха повечето с тампони или пии Витамин Ц за да спре по-бързо..или ако можеш смени датата на морето с няколко дена а пък ако не си го изчислила точно може да имаш адския късмет и да не ти дойде точно тогаваа.. ; )
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Голям фен Аватара на dantro

Re: Как да забравя цикъла?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    моита приятелка когато има такъв проблем и е дошло пие витамин ц за да и свърши по бързо .. върши работа понякога
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    за вас търсачка няма ли???по колко такива теми ще пускате дневно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си