- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да е бременна?
така,значи отнася се за най-добрата ми приятелка.преди няколко дни е правила секс с приятеля и,без презерватив.но той не е свършвал в нея + това пи ескапел.но се оплаква,че постоянно е гладна и вчера й се е гадело.та има ли някакъв шанс да е бременна?тя е на 16,а приятеля й на 19.плс,помогнете,спешно е
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
само тест за бременност може да покаже![]()
Samе shit... different way
офф не мисля, че е бременна. тия симптоми идват доста по-нататък
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
щом е пила ескапел опастност няма , но да си направи тест , ако иска
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ми при някой момичета има странични ефекти тва хапче няма да е бременнаПървоначално написано от gers17y
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
+1 a i malka e veroqtnostta da e v ovolaciq i dori bez da svar6ta da stane ne6to spokoПървоначално написано от &ILoveU2
Голям размер на картинката! /machoka/
АБе ейййй от такива теми ще си прережа вените .... добре че го пуснаха тоя ескапел та си намерихте нов модел бонбонки ... чувал съм даже че е хубаво да се пие профилактично веднъж седмично .... абе много сте тъпи бе ей.,... 3 кондома са 3лв експел е 30 .... за 30 лв купуваш 30 презерватива поне един месец си гледаш кефа .... а не след тва да се чудиш кво ти става шото новия модел тиктак- ексапел е било модерно да се пие и ти разбазиква хормоните ... следващия път се гръмнете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абее според мен мн сапунки гледа щото там са такива симптомите (покрай баба ми колко съм изгледала) ама все пак да направи един тест за бременост и ще се разбере
той не е свършвал в нея и веднага ескапел .. тц тц.. няма се усъмня и след всяко правене на секс да се почва да се пие ескапел .. а по темата.. сигорно и се гади заради хапчето .. съмнява ме да е бременна ..![]()
Мен също ме съмнява да е бременна... но ако иска да се увери сама, нека си вземе един тест и готово![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Може и от хапчето да й се гади и да огладнява... То ти внася яко хормонално разтройство...
Simptomite na bremennostta ne se poqvqvat sled nqkolko dni.
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
Точно!!
Да не си внушава толкова много!