Начи ситуацията е доста сложничка... Аз съм на 15 ,тя е на 15 ходили сме преди не мн дълго месец-2 .. Разделихме се глупаво , тя не искаше да се саберем, мина година и нещо от както сме разделени , виждаме се , в приятелски отношения сме... 2 месеца след като се разделихме попаднахме в 1 компаниика цяло лято, басеини ,закачки ,това онова .. виждаше ми се готова пак да тръгне с мен , но не направих нищо ,от тогава сме в различни компании ,но потдържаме връзка 1 с друг . Чуваме се в скаип ала бала.. Ходеше с едно момче , скъсаха, тръгна сдруго,скъсаха ходиха по малко от месец и с 2та... Днеска ми каза ,че е тръгна с друго момче и то ми е приятел , проблема е ,че от както сме скъсали (година и нешо) не съм спрял да мисля за нея .. В новото даскало отрязах момичетата.. И с1 дума не искам друга освен нея. Тя е още девстевна и се надявам с този дет ходи (приятел .. не ми е някъв добър приятел но сме си френдове знаем са.. От различни компани сме пак , те са в 1 компаника и 2та аз съм в съвсем различна среда... )да не изкарат повече от месец.. И търся някви начини да си я върна.. тя с нищо не показва интерес към мен,доста студено се държи , на рд-то ми пиина малко и ми даваше да я прегръщам , не се дърпаше.. НЕ БЕШЕ пияна и много я искам ,за мене е единствена .. и незнам .. Даите ми савети бе хора..