Здравейте, момичета!Дойде и най-хубавия сезон (почти дойде де)Понеже не видях друга такава тема реших да отворя тази да споделите какъв ви е банският, снимка ако желаете да приложите , каквъ цвят е или какъв искате да си купите
Хайде вие сте
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз се печа по прашки (имам черни и бели) без горнище - но разбира се имам и бански - половинки - 9 на бройАма нямам снимки - Може би по сайтовете, но трябва да потърся.
Имам горе долу от всички цветове. По принцип много почернявам и то за миг и гледам цветовете добре да ми подчертават тена.
Скоро и аз трябва да си купя...искам да са половинки , триъгълничета ,плата да е черен ,и да е на шарени райета, така че черното почти да не се вижда.Ако някой някъде е виждал такива или подобни може да сподели ,че да не се чудя къде да търся^^
Моят бански е на половинки , черен , с триъгълничета и връзки на бикините . Много ми харесва , защото златните букви по него са доста ефектни ! Снимка нямам ...![]()
Моят е светлосин с бело цветчета по него =)
Половинки е, горнището е е триъгълници и връзки, както и долнището
Много весел бански
Моя е нещо такова --->![]()
![]()
кич, както винаги... но вие обичатеПървоначално написано от Mariolcheto
![]()
На мен пък ми харесваПървоначално написано от Bolt_f
Все пак е лято! Семплите цветове са за мрачните сезони (есента и зимата)
Ето моя:
Нищо особено, но се харесвам в него а това за мен е най-важното
Това значи ли че трябва да се обличате като китни градини във всички цветове на дъгата, натруфени с милиони панделки и брокат?!Първоначално написано от Sladyranna
друсаш нещо
Последно използваемия ми е черен с бели кантове с триъгълници и боксерки.Ама вляза ли студентка(сиреч отида ли на море) мисля да си взема нов...макар че е все тая какво ще съблека на Смокиня
Добро утро.) Моя бански немога да ви го покажа в момента, но ще ви пусна линк да разгледате бански които ще са атрактивни това лято..
![]()
Аз лично не се движа по някви моди или такива глупости.., но мисля ,че ще ви е интересно..![]()
http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=959&page=1#p
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
Моят е половинки,в светло розово,жълто и зелено..много е нежен![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Моя бански е на половинки,триъгълник с малко потплънки,черен,с една голяма розова палма!![]()
На мен лично банските на тази фирма ми харесват най-много. Белиото им също е супер. Ако искате да разгледате още ето сайта им - www.prestigebg.com
![]()
Това е моятПо принцип е с подплънки,но съм ги махнала и затова триъгълниците изглеждат странно
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
sandalki_ot_mola леле всичко бански,на които си качила снимка са просто върха всички до един ми харесват!А моя бански е кафяв две части със триъгълници и има тук там по някое сребристо сърчице ама мн малко.А и има три долнища в комплекта-прашка,бикина и боксерки![]()
аз мн си го харесвам а снимка нямам
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
триъгълници и боксерки - най-обикновени, жълти
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Този е много хубав!!!!
по темата:моя бански е на половинки зелен със розови примеси![]()
Първоначално написано от comics
Ето го моя img227.imageshack.us/img227/302/s722t1qq5.jpg
много си го харесвам![]()
Аз имам 2 - един жълтичък на много дребни цветчета и един тъмно син, и двата са половинки.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Имам два-единия е светло син на цветя,а другия е зелен,и двата са на половинки.![]()