.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101

Тема: Банскии

Ами аз имам 3. Единия е син с бели цветя на половинки, другия е цял... такъв със зелено и кафяво много готин. Третия е цял, горната му част е с праскови, а долната с плат, който имитира дънки /но е обикновен плат/.

Супер фен Аватара на girl91
    http://prikachi.com/images.php?files/194918p.jpg <----Това е новият ми бански, днес си го взех

Град
    СофиЯ
    http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=959&page=5#p
    аз искам такъв,от къде да си гои намеря и колко г/д ще струва?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

hottie
    Guest
    вчера си поръчах този (малко се различава от обичайния ми стил, но много ми хареса защото все пак е доста изчистен) :

Мега фен Аватара на Spider4eto
    http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=959&page=3#p влюбих се в този, попринцип предпочитам възможно по оскъдни бански че да мога да се опека навсякъде, сегашния ми е зелен на половинки с рисувани цветчета, ам малко ми е омаляло горнището, та трябва да го сменям

Aз още не съм си купила, защото не се очертава да ходя на море,но много ми харесва идеята на State oF MinD.
    Иначе, ако си купувам, искам да е някакво морско синьо, примерно или шаренко, но определено весел и свеж.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Ей го моя ....само дето цветовете малко не са същите ама фотоапарати кво да ви кажа :P аз съм много доволна от него....супер ми седи имам си даже и къси панталонки и чехли към него

Aми аз имам 2 : единият е турско синьо,с цветя, а другият е черен и двата са половинки и с триъгълници
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    вчера си поръчах този (малко се различава от обичайния ми стил, но много ми хареса защото все пак е доста изчистен) :

На мен ми харесват подобни бански, обаче като се печеш с него на слънцето, след това ако облечеш една къса блузка и според мен ще седи тъпо.. отстрани да ти е почерняло, а на коремчето да седи бяло...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iF_kA
    Aми аз имам 2 : единият е турско синьо,с цветя, а другият е черен и двата са половинки и с триъгълници
    Е аз се пека по моно а това ми е "официалният" бански. Ходя на къмпинг (Смокиня,понякога Арапя и Градина) и тъй като там по цял ден ходиш по бански и си имям наколко. Защото въпреки, че се пека по моно не обичам да се разхождам така

hottie
    Guest
    sweet_queen банския ти е страшенннннн ! много ми харесва. Аз имам подобни панталонки, ама в зелено със зелен бански на цветя. Ама тоя е супер Синьоро седи много добре на хубав тен

Повече от фен
    Dark~Illusion mn sa qki...

sweet_queen страшен е!!
    моля те кажи от къде е
    моля те

Знаааааам много си го оби4ам....и седи страшно яко :P Иначе банският ми е от магазинът на Саботаж ( като се спуснеш по Витошка ...посока от НДК....третата пряка вляво се намира новия им магазин...защото в Саботаж в Ситито няма повече да докарват )

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_queen
    Знаааааам много си го оби4ам....и седи страшно яко :P Иначе банският ми е от магазинът на Саботаж ( като се спуснеш по Витошка ...посока от НДК....третата пряка вляво се намира новия им магазин...защото в Саботаж в Ситито няма повече да докарват )
    еее и моите зелени панталонкис са от там магазина е супер

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Този е върха .

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moq banski e ot minalata godina, vsyshnost daje po-minalata (minalata ne bqh na more). Sharen, s preobladavasht zelen i oranjev cvqt. Sashto taka imam edin lilav lyskav. I dvata otgore sa s triygylnici, otdolu s bikini. No tazi godina iskam da si kupq ot tezi s mynistata i paetite. Neshto takova moje bi: http://snimki.tialoto.bg/images/slid.../000005797.jpg

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Е този много ми харесва!Добър избор, Nadelina
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

znachi az mislq che ako edno momiche iska da ima ten mu trqbva ne cql banski a po polovinki daje ako nqkoi ne go e sram moje kakto tam beshe nqkoi kazal ako ne go e sram moje dori bez gonishte da se peche zashtoto sled tova kato nosite potnici da ne se otbelqzvam prezramkite...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от pcdollsmimi
    znachi az mislq che ako edno momiche iska da ima ten mu trqbva ne cql banski a po polovinki daje ako nqkoi ne go e sram moje kakto tam beshe nqkoi kazal ako ne go e sram moje dori bez gonishte da se peche zashtoto sled tova kato nosite potnici da ne se otbelqzvam prezramkite...
    Vinagi si svalqm prezramkite kogato se peka. A kogato si peka gyrba otvyrzvam gornishte, za da ne ostanat sledite. Ama kato se setq minalata li po-minalata godina momichetata se bqha zaribili, che bilo mnogo sexy da imash tochno teq beli sledi ot prezramkite i narochno daje na solarium se hodeshe sys sutien.

Град
    София
    http://snimki.tialoto.bg/?gallery=959&page=2
    искам бански,като на мацката вляво но не мога да анмеря все още..някакви идеи къде има такива? Цената не е от значение,така че наистина,ако сте виждали..ще съм ви благодарна

Dark~Illusion, откъде си взе твоя ?
    Smile!?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    http://prikachi.com/images.php?files/194918p.jpg <----Това е новият ми бански, днес си го взех
    къде има магазин Pimkie v bg?

Голям фен
    моя бански е розов с триъгълни чашки на горнището,което се връзва на врата и на гърба.Долнището се връзва отстрани и е с много ниска талия.На мен си ми харесва,ама трябва да си взема нов за това лято.

Град
    in youR dReams (mm)
    Ми моя е черен, на половинки и гащичките са ми с много ниска талия и на горната част отдясно със сребърни букви пише I`m отляво so... и отзад на долната част hot.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Moqt banski e it dve chasti , s triagalni chaski, cheren sa laskavi neshtica po nego na Apple bottoms e imaa edno biju v formata na qbalka mejdu chaskite , napramo mene mn me kefi ,ama to trea da se vidi , sry ama nqkam snika vse oshte .
    ChuDq se na Kade ....?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си