.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Дайте ми някакъв съвет какво да правя от тук нататък...

Предварително се извинявам ако има вече такава тема...
    Обичам човек, кой е със седем години по-голям от мен (той на е 26, а аз на 19 ) незнам дали годините имат някакво значение в случая... Преди известно време беше писал на някакво момиче едва ли не неговите фантазии (как си я представя излизаща от банята, с мокра коса и ухаеща на нещо хубаво), бях му сърдита известно време, но му простих и ми беше обещал, че няма да се повтори и си изпълняваше обещанията... Снощи видях, че е писал на някакво друго момиче "кога ще дойдеш да ме видиш" и като го попитах, той ми каза, че е само майтап и от там един луд скандал за това, че съм го задушавала и че не съм му давала да си поеме въздух... А съм сигурна, че няма да си намери 19 годишно момиче, което вместо да изживява най-хубавите години от живота си, седи вкъщи - пере, чисти и готви... И на всичкото отгоре трябва да търпя пренебрежението му всеки ден, по важна е една игра за него от мен, разбирам, че има нужда от такъв вид развлечение, но това е всеки ден, всеки божи ден, а преди не беше така, заедно сме от 1 година и 1 месец... И на всичкото отгоре го обичам много... Моля дайте ми някакъв съвет какво бих могла да направя... незнам може би да върна интереса му или просто искам да видя и други мнения
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Град
    СофиЯ

Re: Дайте ми някакъв съвет какво да правя от тук нататък...

Цитирай Първоначално написано от Enichka
    Предварително се извинявам ако има вече такава тема...
    Обичам човек, кой е със седем години по-голям от мен (той на е 26, а аз на 19 ) незнам дали годините имат някакво значение в случая... Преди известно време беше писал на някакво момиче едва ли не неговите фантазии (как си я представя излизаща от банята, с мокра коса и ухаеща на нещо хубаво), бях му сърдита известно време, но му простих и ми беше обещал, че няма да се повтори и си изпълняваше обещанията... Снощи видях, че е писал на някакво друго момиче "кога ще дойдеш да ме видиш" и като го попитах, той ми каза, че е само майтап и от там един луд скандал за това, че съм го задушавала и че не съм му давала да си поеме въздух... А съм сигурна, че няма да си намери 19 годишно момиче, което вместо да изживява най-хубавите години от живота си, седи вкъщи - пере, чисти и готви... И на всичкото отгоре трябва да търпя пренебрежението му всеки ден, по важна е една игра за него от мен, разбирам, че има нужда от такъв вид развлечение, но това е всеки ден, всеки божи ден, а преди не беше така, заедно сме от 1 година и 1 месец... И на всичкото отгоре го обичам много... Моля дайте ми някакъв съвет какво бих могла да направя... незнам може би да върна интереса му или просто искам да видя и други мнения
    Мисля,че трябва да проведете един сериозен разговор,защото мисля,че за него вашата връзка е игра!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

....

ами ако твоята приятелка постъпи така и ти обещае,че няма да се повтори... Но се повтори, ти какво ще направиш ?

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Доколкото разирам вече живеете заедно, но това не е хубаво, че си се вглъбила толкова много във ръзката, както каза "переш, чистиш, миеш" ... та ти си на 19, целия живот е пред теб, излизай и ти самата, без него... остави го и него малко намира, нека си играе, дайте си малко почивка и всичко ще се оправи

...

Почивката за него значи "край"... а аз не искам да се разделяме, оставила съм го да си играе, не му преча, но въпроса защо пише такива неща на други момичета

ти определено си ревнива.това е лошо.моеже да не значи нищо повече от флирт това за него. но пък е не е хубвао му переш и чистиш.ощ не сте женени!!! ии по живей малко да видим той как ще се чувства ако му напраиш подобен номер (малко е хлапашко ама поне ще разбере какво ти е ако те обича)сериозният разговор също е за предпочитане
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

радвам се, че има отзиви обаче водихме такъв разговор преди да се повтори случката и... явно няма резултат... Да ревнива съм, когато има повод, не ме е страх или срам да го призная, но не смятам, че трябва да се отнася с мен така, нямам си и на идея с какво съм го заслужила

не мисля 4е възрастта е проблем но за др неща ти си знаеш дали можеш да ги търпиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си