хах добри методи са предлагани![]()
аз седя на редицата от към прозореца и понеже сега сме с нови чинове, та е станало по-тясно и ние сме прилепени (да не кажа направо залепени) за стената и прозорците... та там преди контролно със свещи пишем по прозорците всичко, което ни трябва.. предполагам знаете, че така се вижда само ако си срещу него.. учителката няма как да види щом е на бюрото или до дъската![]()
и така когато запънеш се правиш на умислен и гледаш през прозореца..ужто понякога става малко смешно като видиш цялата редица гледа през прозореца
или някой погледне и пише, погледне и пише... ама госпожата като не вижда нищо няма право да се обажда
![]()
едит: тези които седят на редицата до стената, пишат по стените...
а тези по средата си имат други методи.. май пишет на облегалките на тези пред тях..само тия дето седят най-отпред им е спукана работата![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Как работи всичко това?
Нашите химикалки пишат с невидимо мастило, което се вижда само под UV светлина.
Напишете текста на лист хартия или на ръката си. След секунди той изчезва и вече не се вижда.
За да прочетете текста трябва да го осветите с UV (ултра-виолетова) светлина и той става видим, но само за вас.
Тук идва ролята на втората химикалка, която пише обикновено, но на задната страна има вградена UV лампа, която служи за разчитане на текста.
UV светлината не се забелязва от околните хора (учители, квестори), тъй като те я гледат под ъгъл и не си личи.
Днес си зех такива химикалки и ще ги изпробвам![]()
От къде?Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Скоро научих за тоя метод.Значи вземате една тетрадка и си преписвате целия текст с латински букви обаче трябва да пишете на тая тетрадка като правите класно за да може да си преписвате...още не съм го пробвала на мисля да го...![]()
В седми клас по география имах един учител на околко 70-80 години който не четеше контролните а само гледаше колко страници имаш... та имахме да пишем 6-7 определения а аз знаех само 3 от тях и ги написах тея 3те 6-7 пъти самоче ги поразбърках малко и той не забелязя![]()
аз пищови никога не съм правила,предпочитам подсказваниятадоста по-лесно е,щото ако учителя те види с пищова и да искаш няма как да го скриеш..абе разбирате причините няма да ви ги обяснявам
![]()
![]()
пък иначе ако може и без подсказвания и пищови най-добре
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Снимаш с телефона..ако е някоя формула на ръката или на гумичка.. Става и на носна кърпичка...Малки листчета...Става и да пишеш в/у фолио.
Абе номера колкото искаш.. само дето трябва да имаш свободно време и фантазия![]()
ПП - царския пищов си е класика![]()
на картончета си пишеш всичко необходимо като оставяш по малко място отгоре и пишеш само от едната страна след което с кабърче забижа6 картончетата на дъската на чина и после само си ги въртиш или пък ако стоиш близо до парното можеш да напишеш всичко с лимонена киселина и се чете само като се нагрее но това още не сам го пробвала и не гарантирам че действа толкова добре.За първия мога да кажа само че за един ден напражих 5 контролни все с такива пищови никой не ме хвана и имах 6 на всичките.
Любов е да дадеш на някого възможност да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи!
Веднъж пробвах да напиша каквото ми трябваше на един лист с маалко по големи букви.
Слагаш го на земята,някъде около крака на стола, стъпваш отгоре и като се укроти учителя - си махаш крака и си четеш всичко.
![]()
![]()
ам аз си пиша пищовите с молив по чина (те наще учителки малко слепи) или на химикала ,на ръка
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Пишеш на правпъгълен лист, слепваш го с тиксо и го слагаш на ръката а отгоре обличаш блуза с по - широки ръкави
(За момичета)Пишеш на листчета които слагаш под чорапогащника а обличаш дълга пола с по - големи цепки
Можеш да напишеш част от урока на стола пред теб. Така хем ще гледаш уверено напред, хем ще си изкараш желаната оценка
Формули и таблици се пишат на гумичка която може дори да си подаваме.
На дълго и тънко листче пишеш желаното и го увиваш около пълнителя на химикалката
Можеш да залепиш листа с пищова на подметката на обувката или от вътрешната и страна
Ако е по география или история и даскала позволява да се използва атлас напиши нужното на съответната карта
( за населението на картата за населението)
Ако трябва да преписваш по литература или някой разказвателен предмет, си подложи с тетрадка по чужд език на която с латиница си си
написала нужното
Има един сайт www.pissalka.com Tам се предлага химикалка-справочник.Хвашта информация 20 страници голям формат. Има и видео с обяснение.Химикала е перфектен за преписване.![]()