.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Приятелка или Гадже?

Имам една приятелка познаваме се от 3 - ти клас в един клас сме.Имам чуството ,че почвам да я харесвам и ревнувам когато видя някой да я зарибява.Проблемът е ,че в даскало станах нещо като жигуло и приличните момичета ме отбягват.А също така идващата година няма да съм в нейния клас ... Дори няма да съм в нейното даскало (ще се местя) и ся чудя дали ,ако разкрия чуствата си на момента и се съберем дали след като свърши даскало ще я нараня?Защото аз не искам ... Познавам я от малка ,приятели сме и също така мисля ,че ще разваля приятелството ни до голяма степен ,ако тя не чуства същото към мен и ме отблъсне...Просто ще гледа на мен с други очи.Е някакви решения ?

Тя показала ли ти е по някакъв начин че те харесва? На колко години си?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    По добре си трай.. за да не загубиш и приятелството и

14 години съм

Знаеш ли значението на думата "жиголо" (ако се пише така )?

Да знам я аз я употребявам в мекия смисъл

Голям фен Аватара на krisence
    Много често се срещат такива случай. Най-добри приятели и единият се влюбва в другия. Посъветваха те, да не й казваш, но според мен по-добре и намекни по някакъв начин и виж как ще реагира.

Град
    София
    кой е "мекия" и смисъл и кой е "твърдия" ??

иначе според мен по- добре се пробвай защото, ако не го направиш може да съжаляваш в последствие, че не си се пробвал

Мерси за коментарите.Т'ва за мекия си го измислих ,но с това имам предвид ,че съм ходил с 1/4 от момичетата в училището

Град
    In the middle of nowhere
    Моето мнение е по-добре не прави нищо, защото най-много да те отреже .... така като чета ми се струва че си горд да се наричаш "жиголо" без самия ти да знаеш какво значи с пълна сила тази дума, а и да ти кажа няма да е очарована от факта че си бил с половината училище а сега си решил на нея да се спреш... аз не бих повярвала
    Come out, come out wherever you are...

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от krisence
    Много често се срещат такива случай. Най-добри приятели и единият се влюбва в другия. Посъветваха те, да не й казваш, но според мен по-добре и намекни по някакъв начин и виж как ще реагира.
    +1

Град
    София
    Докато си на мнение, че по-сериозната връзка разваля приятелството, въобще не се опитвай да намериш някоя сериозна мацка до себе си!
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    По добре си трай.. за да не загубиш и приятелството и
    towa e mn 4esto sre6tano polojenie ... spored men nedei da riskuwa6 osven ako i tq ne e pokazala nqkakvi 4ustva kam teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си