- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога да я махна?
ok
Leticia Albert Montekarlo
Не мисля, че темата е за тук.....
Принципно аз бих я махнала веднага.Не че пречи на бебето, но корема все пак се разширява и ........ддз,аз бих я свалила, ти както искаш.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
питай лекар ...най-добре ще е![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
В един сайт бях гледала обици за бременни така че едва ли пречи... Най-добре наистина питай някой лекар или във форум за бременни (бгмама или някъв такъв сайт имаше...)
pri lekar nqma smisal da hodi6 6toto te izob6to ne razbirat ot teq ne6ta. zna4i az znam 4e do 6-iq mesec moje da si s obiknovennata si obica na papa no ti nai dobre si re6ava6. sa6to taka da ti kaja 4e ima specialni obici na papa po vreme na bremennosta. te sa po dalgi ot obiknovenite i sa ot plasti4en material -P.T.F.E
+1Първоначално написано от slun4ice
мисля,че сайтът беше mama.com или нещо такова
до 6-ти месец може с обикновенната,после си вземи голяма обеца за бременни изработена от гъвкав материал.През бременноста и след нея когато смяняш обецата внимавай много,поднови грижите които си полагала през периода на заздравяване
их...ами нямам представа.питай специалист
someone else...
Да тва е най-тругателната любовна история, която съм чувала!
Иди при пиърсъра,който те е дупчил.Той ще ти каже точно какво да правиш.![]()
Първо - темата не е за тук... и второ - форума се казва тийнпроблем /тийн- от тийнейджър, проблем, като проблем/ не мисял че някой/ някоя от нас може да ти каже от опит какво трябва да направиш... !
Отиди при специалист, мисля че е време, да я премахваш, понеже скоро ще започнеш да порастваш в нея област...!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
не ми се вярва бебето да тръгне да излиза през пъпа ти...ако тръгне от там,махни я!
искам само да питам,на колко си?!
we give it all.
Не знам кога,но ако ще я махаш пробвай с флекс![]()
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
По темата : Наистина - допитай се до специалист.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3