.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Кое да избера?

На петък 13завършваме училище (7 клас съм) и 70-80% от класа ми ще се съберат в училище ще си купонясват и ще Пият и ядат.Бих искала да отида,но от друга страна едно от малкото момичета,с които съм приятелка от класа ще ходят на центъра на кафе и после по магазините с още 2 момичета и ме поканиха и мен.Не бих желала да гледам как поне 5 човека ще се напият като кирки,нито пък да седя в даскало само,но пък там ще са почти всички момичета и момчета,на които държа.Искам да отида в училище,защото ми се струва,че като са повече хора ще е по-забавно,но пък и на центъра с още 3 момичета по магазините...Моля ви кажете според вас кое е по-добре като изключим алкохола!

Прецени на кои хора държиш повече и остани с тях.За какво да се мазниш на някой неприятен....
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Прецени на кои хора държиш повече и остани с тях.За какво да се мазниш на някой неприятен....
    проблема е в тва че ако изключа момчетата в групата в даскало има 3 момичета,на които държа,а другите са в графа познати(само момичета говоря),а пък тези,които ще ходят на центъра има само 1 момиче,на което държа и другите две са просто познати просто незнам мн сложно ми е нещо

Уф,познато.
    Прецени кое ще ти е по-забавно - да пазаруваш с едната си приятелка и двете познати и да си приказвате кротко на кафе или да си избухнеш като за последно със хората,с които си била 7 години и половината от които вероятно няма да видиш скоро Това второто в никакъв случай не означава да се накиркаш.Според мен е по-удачно да избереш даскалото,с другата ти приятелка можеш да излезеш по всяко време за шопинг Ти прецени
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ходи в даскало, на кафе и по магазините винаги може да ходиш, а завършването на 7ми клас е едно. да сериозен съм.

ПС..

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Моля ви кажете според вас кое е по-добре като изключим алкохола!
    Алкохола винаги е най-доброто
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    Уф,познато.
    Прецени кое ще ти е по-забавно - да пазаруваш с едната си приятелка и двете познати и да си приказвате кротко на кафе или да си избухнеш като за последно със хората,с които си била 7 години и половината от които вероятно няма да видиш скоро Това второто в никакъв случай не означава да се накиркаш.Според мен е по-удачно да избереш даскалото,с другата ти приятелка можеш да излезеш по всяко време за шопинг Ти прецени
    +1

Може да отидеш и на двете...Разбира се,ако в часа не се застъпват

Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    Уф,познато.
    +1

Може да отидеш и на двете...Разбира се,ако в часа не се застъпват
    това е лощото - веднага след раздаването едните се събират в даскало другите отиват на центура
    май клоня да отида в училище,струва ми се че това ще бъде по-добрият вариант за приключване на 7клас

Миличка,извинявай,ама ако всеки трябваше за най-малкия си проблем да пуска тема в някой форум,след време,когато му се наложи да се справя сам в живота ... хмм .. ще му е доста трудно.

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Миличка,извинявай,ама ако всеки трябваше за най-малкия си проблем да пуска тема в някой форум,след време,когато му се наложи да се справя сам в живота ... хмм .. ще му е доста трудно.
    Съгласна!Престанете с тези елементарни проблемчета на никои не му се занимава с лайнарщини!

Град
    паралелно
    Логично е да отидеш там, където ти се ходи повече. Тук вече трябва сама да си прецениш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си