.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

просто искам мнение :)

понеже пиша на всички да попишете и малко на мене
    въпросът ми е нормално ли е ако приятелката ви реагира много силно когато вижда момчето което вие харесвате?аз не мисля така,ама мойта реагира така с всичко които си харесвам и понякога и се чуда...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ако е няква отка4алка като мен...аз реагирам буйно...нз що..да не става дума за мен ся нещо?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ее може да го харесва..ама пък всички да ги харесва нз ..момичето сиг е такова лудичко и така си реагира :P

да лудичка е ама понякога реагира странно щото аз не се спичам че го виждам а тя се
    ~ Рицар или Дявол ~
    дори да ме презираш ти.
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    дявол с ангелски очи?!?

ами мила..така беше и при мен..най-добрата ми прятелка харесваше ВСИЧКИ момчета,които аз харесвах..ама като казвам всички..значи наистина ВСИЧКИ..!! докато накрая взех че се осъзнах и я забах..[то причината не беше само момчетата обаче тфа най ме издразни ] не те карам да я заебваш..просто и обясни че не ти е мн приятно да харесва момчетата които ти харесваш...според мен го праи нарочно.. УспехХх!!

мм госпожица Мони да не би приятелката ти да съм аз! ии не харесвам момчетата които тя харесва просто съм си емоционална и като видя някой не спирам да се хилаа! ммм между другото Мони имаш мн як аватар!ляляляляяля

а ето сега и го кажи и готово ...ако тази приятелка е lubovnicata_na_gangstera личи и че е луда (базикам се никой да не се обижда )

леле май трябва да си сменя профила преди да пиша тема
    ~ Рицар или Дявол ~
    дори да ме презираш ти.
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    дявол с ангелски очи?!?

Ми примерно моята не реагира почти. Когато го срещнем и аз само викам "тва е той бе виж бе", а тя само се обръща и казва: "А тва ли? Не го познах."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Варна
    ем характер...или и ти си въобразяваш,защото си падаш по него..знае ли човек...поговори с нея,ако толкова ти пречи,а и чувстваш заплаха едва ли не...

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    еми мойта приятелка...не точно че ги харесва ами примерно сяга 3 години харесвах едно момче и постоянно като го види в даскало и си говори и го прегръща,но не го харесва. Въпреки това аз се дразня и ми става тъпо щото аз не мога да му кажа здравей а се познаваме отдавна а тя втория път като го видя вече все едно приятели...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

на мене ми е забавно обаче.. кфи са тия работи аз го харесвам и заради тфа и тя го харесва.. не ги разбирам тия работи.. обаче кажи и .. обясни и .. нареди я едно хубаво ако искаш.. просто тя трябва да е наясно кфо се случва с тебе ... щото иначе е някфо много прецакано..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Аз нито харесват тези,които тя харесва,нито пък ме интересуват!Просто като ги видя и ме хваща смях и почвам да се хиля и да я ръчкам...а тя като ги види се спича много яку...
    DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!

да спичам се ама може би е защото ме буташ и се хилиш и отдалече приличаме на първокласнички както и да е поне се поразбрахме.недей се хилиш че се сетих за около 5 случки в които опреденело вискчи наоколо ни мислеха за луди
    ~ Рицар или Дявол ~
    дори да ме презираш ти.
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    да спичам се ама може би е защото ме буташ и се хилиш и отдалече приличаме на първокласнички както и да е поне се поразбрахме.недей се хилиш че се сетих за около 5 случки в които опреденело вискчи наоколо ни мислеха за луди
    Приятелката ти е лудичка ,ама и ти не си по назад от нея! Няма какво да ти кажа ,еми аз проблем не видях.Мисля ,че се хвалиш ,че имаш откачена приятелка?Еми прати й много поздрави от мен.Супер човек е ! :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

spored men priqtelkata ti te predava po nqkakav na4in ili pak prosto se radva za6toto toi idva i 6te se vidite(ti i toi imam predvid) nz uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си