- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета кажете :)
За всяко момче е напълно индивидуално, в смисъл не на всеки му отива дадена прическа...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
да, зависи от самото момче. На някой не им ходят бодлички...Първоначално написано от Len4etyYyy
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
аве все едно ми е... важното е да изглежда добре в главата... ся съгласете се, че никак не е яко да си като ритана зелка в главата!![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
opredeleno sys bodli4ki)) pone na men taka mi haresva no vsqko momi4e misli po razli4en na4in...
Любимите ми прически са средно дългата, оставена да стърчи на всички посоки, и дредовете стоят много хубаво,но там е по-сложно, религии ала-бала.
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
ам все ми е там дали е на иглички...
ама мразя момчета, които смятат, че прическите, епилацията и балсамут за устни са само и единствено за момичета, а всики останали са гейове...
в крайна сметка сме в 21 век и няма причина момчетата да ходят като шимпанзета...
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Все ми е едно ...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
+1 за прическата на Дейн Кук
Другия път като ходя при мацката с ножицата и гребена, ще я карам така да ме направи![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Леле salama отиди да ти присадят малко мозък...Какво значение има??Пък и ако ти кажем на иглички,а пък излеждаш като пълен олигофрен???На всеки човек му седи различно....
Леле мале накъде отива света.След няколко месеца ще питат:
"Момичета как ви харесва с избърсано или неизбърсано дупе?"![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Прическата не прави човека.Първоначално написано от salama
Мене специално бодличките ме дразнят![]()
ROCK
ON!
az obojavam ro6avi!!!da im pipam i ro6q kosata o6te pove4e...Първоначално написано от bebka1936
![]()
pak i mi se struvat mn sexy
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
да си оправя косата.. иглички бодлички кфот ще да я прави но не и да я оставя тип "охх добро утро! току що станах.."![]()
Моето момче си го харесвам всякак ... а другите момчета на бодличкиПървоначално написано от salama
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Хахах колко си жестока...Първоначално написано от slun4ice
![]()
А как ви се струва прическа тип БОРЧЕ ( 1-2ри номер ) ( такава е моята )![]()
на който както му отива![]()
zavisi ot 4oveka na vseki mu otiva razli4no,no na men specialno mn mi haresvat mom4eta s igli4ki :D
Аз пък се кефя на дългокоси.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Както ще да е само да не е разделен на път и този път да е зализан с гел![]()
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
Мен си ми харесва приятеля ми без никаква прическа...няма значение прическата,за мен поне![]()
Боже мой,слабо ме тресе ква му е прическата...Всъщност момчето което обичам има изключително тъпа прическа...другото пък има дълга косичка,мн я харесвам,ей![]()
Брях,брях
Предпочитам момчета с бодлички или с много къси коси,ама все пак зависи какво му отива повече!![]()
Ми и двете стават!Ако е нещо стърчащо,ще се конкурираме!![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
emit o na vseki mu hodi razli4no.. nqkoi kato sa na bodli4ki im stoi po dobre ama nqkoi sa s dr pri4eska i pak sa golemi sladuri :P
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...