- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте ... искам просто ....да споделя
Здравейте ,
исках просто да споделя какво ми се случи ...
И така ... има едно момче (да го наречем Г-ин Х) от самото начало всичко беше екстра ... приятели ала бала ... бях му като сестричка (както казваше той) Но с течение на време и обстоятелства ... нещата се промениха супер много ... 1во започна да ми допада като характер ...държание ... ала бала ... След това незнам и аз какзапочнах да се влюбвам ... Понеже не исках да му го кажа директно ... и му намеквах и намеквах .... и преди около 2 седмици ... той се усети .... и ми каза " знам ...че ме харесваш" . До някаква степен се паникьосах ... (Признавам си ... беше ме страх ...да не е поредния кретен ... търсеш само Секса .... ) За 1 седмица ... животът ми се преобърна ... Г-ин Х беше най-милото същество ... всичко беше като в приказка ... Дори не вярвах ... Но преди няколко дни ...Разбрах , че има среща с няква мацка ... Тогава всичко пред мен за пореден път се срина ( от известно време лошият късмет ме следва навсякъде .... =( не говора само за ЛЮБОВТА .... а за всичко в живота ми =( ) В този момент щях да полудея ... изгубих всичко .... Тогава т.н. Г-ин Х ми каза ...че отново ще сме приятели и незнам си още какви простотиики ... За мен беше и все още е супер трудно ... но няма просто какво да направя
(((( ... Откакто знам ...че Г-ин Х ... е с "НЕЯ" дори не мога да спя ....
((( лягам .. въртя се по 3/4 часа в леглото .... и постоянно "ТОЙ" ми е в главата ...
(((( Незнам какво да правя ... но по този начин ... ще откача ....
Сори ..че Ви занимавам ... но искам да чуя чуждо мнение по въпроса ... защото приятелите ми ..естветвено..че ще застанат до мен ... и ще ме подкрепят ...
А и избягвам да говоря с тях за това, защото е мн кофти за мен ... и почвам да се сдухвам ... а приятелите ми не са свикнали да ме виждат тъжна ...
Отново се извинявам... но ще полудея вече![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!