- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- младежките пъпки :(
Какво използвате за премахването на акнето![]()
за какъв гел и лусион става дума по точно(като марка)
Нямам никфи пъпки,а като излезе някфа я намазвам с крем и минава![]()
Първоначално написано от comics
Ползвам Delacin![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Продуктите, които ползвам ежедневно: Почистваща пяна или гел, тоник и тонизиращ крем
Продуктите, които ползвам 1 или 2 пъти в седмицата: Хидратираща маска и ексфолиант
Вярно не са продукти специално против пъпки, но като ги използвам лицето ми остава чисто и не ми излизат![]()
Нямам пъпки,най-много да ми излезе едан или две преди цикъл.Ама се намазвам със салицилов спирт 2% и тя изчезва.
все още нямам проблеми,но повечето ми фр имат и използват някакви ексфолианти или пък ходят на козметик,там им дават нещо и след два дни айде вече няма пъпки![]()
![]()
![]()
точно така е провай и ти
To infinity and beyond.
Бебешки сапун и салицилов спирт 1% за ежедневна употреба.Ексфолиант 2 пъти семично.Маска за мазна кожа и маска с белтък 1 седмично.И не се гримирам.
mnogo se zalagvate s toq exfoliant i az taka bqh edno vreme.estestvenoto vastanovqvane na kletkite stava na 1 mesec-tolkova 4esto trqbva i da se polzva exfolianta ina4e vredite na kojata!!!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
М аз си ползвам Зинерит и си върши идеална работа :] аа някъде бях чела ,че и кислородната вода помагала ... вярно ли е?
Пия бирена мая хапчета и временно ми изчезват от лицето![]()
i az s1m 4uvala 4e kislorodnata voda pomaga![]()