.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Самотно ми е

Zdraveite hora
    kak ste?
    Az li4no za6toto ne sum mnogo dobre.Ta eto me i men da vi spodelq problema si.Az sum na 17 godini i predi nqkolko sedmici mi otkriha ne6to mnogo lo6o "tuberkoloza" .Ne v naprednal stadii i 6te se izlekuvam no sum ujasno samotna.Az sum sladka 17 godi6na tineidjurka a sega sum obre4ena da si sedq v ku6ti dokato ne se vurna pak v bolnicata (sled nqkolko sedmici).Ujasno mi teji 4e ne moga da si izlizam kakto predi i 4e horata gledat sus izvestna doza sujalenie vurhu men.Lipsva mi i mujko prisustvie.Predi nikoga ne sum stradala ot podobni problemi no ot kakto se razbra za zabolqvaneto mi dori i gadjeto mi se otdrupna.Ne znam kakvo da pravq osven da 4akam.A turpenieto ne e prisu6ta za men dobrodetel.Ako nqkoi si misli 4e moje ili naistina moje da mi dade suvet da zapovqda Smile

т.1 и т.7
    krem4et0

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Re: samotno mi e...

Цитирай Първоначално написано от love`koko
    Zdraveite hora
    kak ste?
    Az li4no za6toto ne sum mnogo dobre.Ta eto me i men da vi spodelq problema si.Az sum na 17 godini i predi nqkolko sedmici mi otkriha ne6to mnogo lo6o "tuberkoloza" .Ne v naprednal stadii i 6te se izlekuvam no sum ujasno samotna.Az sum sladka 17 godi6na tineidjurka a sega sum obre4ena da si sedq v ku6ti dokato ne se vurna pak v bolnicata (sled nqkolko sedmici).Ujasno mi teji 4e ne moga da si izlizam kakto predi i 4e horata gledat sus izvestna doza sujalenie vurhu men.Lipsva mi i mujko prisustvie.Predi nikoga ne sum stradala ot podobni problemi no ot kakto se razbra za zabolqvaneto mi dori i gadjeto mi se otdrupna.Ne znam kakvo da pravq osven da 4akam.A turpenieto ne e prisu6ta za men dobrodetel.Ako nqkoi si misli 4e moje ili naistina moje da mi dade suvet da zapovqda Smile
    започни да играеш игри
    въобще няа ти пука за реалността
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Много лошо се е получило. Еденственото нещо , което мога да те посъветвам , е да гледаш от добрата страна на нещата.Знам , че е много гадно да си сама в такъв труден момент , но може би и на другите не им е леко да те гледат болна и може би точно заради това "съжаление" , с което те гледат , възпира и гаджето ти да те посещава по-често. Аз ти желая да оздравяваш бързо и отново да зопочнеш да излизаш както преди с приятелите си. Успех !

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Темата не е за тук!
    Ako nqkoi si misli 4e moje ili naistina moje da mi dade suvet da zapovqda
    ne se zaqjdam ni6to 4e taka 6e prozvu4i ama ne vidqh nikade da i dava6 suvet, a i ne misli6 li 4e tva trqbva da preceni nqkoi moderator? + tva pod lipsa na mujko prisustvie i tva 4e q e slojila temata v razdel sex, moje da ima v predvid 4e i lipsva sex. 6tom ne e za tozi razdel togava za kade e?

po temata: ne moga da ti pomogna sus suvet 6tot nai-pravilnoto tova e edinstveniq izbor koito ima6 v momenta, a imenno da si gleda6 zdraveto i da se izlekuva6 posle da goni6 mom4etata a ina4e ako ti e tolko samotno lafi si s nqkoi po skype primerno ili vikni nqkoq priqtelka u vas na kafe primerno da razdue kliukite ot kvartala i kompaniqta, gledai film4eta, televiziq, nekoq igra si cukai, pi6i vuv foruma, vinagi ima kvo da se pravi v kraen slu4ai ako nqma s koi da si lafi6 skype-a mi go pi6e v podpisa

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се отчайвай,а живей напук на нещастието.Всеки си има проблеми,но целта е да се преборим с тях.Доказано е,че когато нещо не те убие те прави по-силен.Затова стига депресия,а започни да мислиш положително.А гаджето ти те е напуснал,вероятно защото е страхливец,а такъв човек не ти е необходим.Намери някой,който да ти носи положителни емоции и е с теб в трудни моменти,а не като този.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Доказано е,че когато нещо не те убие те прави по-силен.
    Кой го е доказал?
    Намери някой,който да ти носи положителни емоции и е с теб в трудни моменти,а не като този.
    Мама и тати?
    Нали трябва да си седи вкъщи, а после да влезе в болница.

По темата: Вярвай, че ще се излекуваш, и ще се случи. В момента здравето ти трябва да е на първо място.

Мега фен Аватара на sasha_90
    [quote="be_true"]
    Доказано е,че когато нещо не те убие те прави по-силен.
    Кой го е доказал?
    От личен опит,освен това познавам достатъчно хора,които са се уверили,че е така!

Голям фен
    знам как се чувстваш преди и аз бях в подобно положение ....в такива моменти човек много се нуждае от подкрепата на близките и приятелите си. опитай се да гледаш положително на нещата - всичко ще се оправи! чети книги вестници списания или каквото харесваш за четене гледай филми и нещата които обичаш ще видиш че времето ще изтече неусетно .....Пожелавам ти много скоро да оздравееш и да си много щастлива! успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си