- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Как да си сложите снимка за Подпис
Сега ще ви покажа как да си качите снимка за Подпис.
Стъпка 1 : Влизате в http://picbg.net
Стъпка 2 :
Стъпка 3 :
Стъпка 4 :
Стъпка 5 :
Стъпка 6 :
Стъпка 7 :
Стъпка 8 :
Краен Резултат :
![]()
Just do it ...
eyeax ve4e 6te moga da si slagam snimki![]()
Да се забранят графичните подписи викам аз!
Grumpy old madman
Има хора който не знаят как да си сложат снимка в Подписа и нямаше какво да правя, и направих Тема ?Първоначално написано от xaxa
Можеше и без твоето тъпо Мнение!![]()
Just do it ...
И аз така искам, но видях, че има и нямах работа, и направих тема, но както виждам има хора против нея ...Първоначално написано от Canis_Dirus
Just do it ...
А как да со сложа някоя дума![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Просто ми беше тъпо и се чудех с какво да се занимавам, ок на който не му харесва да не изказва мнение по темата, нито пък да я гледа.
Just do it ...
Поздравления за темата мисля, че ще е полезна за новите в сайтаПървоначално написано от Presli
![]()
Като гледам май само ти мислиш такаПървоначално написано от alexandarchy
![]()
Just do it ...
Bih kazala, che shte e mn polezna, dori ako se napravi vagna za novite potrebiteli, koito ne znaqt kak. Vmesto neprekusnato da pravqt novi temi, da mogat da si prochetat gotovo. Temata e mn hubava.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Мисля, че темата е ненужна.
Първо, това не е единствения сайт, в който могат да се качват картинки, не е задължително хората да си мислят, че това е единствения начин (новаците имам предвид).
Второ, всички неща, които можеш да правиш с профила и мненията си, са описани подробно в BB Code, който се намира отляво, когато пишеш мнение, и отляво на промяната на подписа в профила.[/list]
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Бейби, твоето мнение не ме интересува, аз съм се постарал, защото видях, че има теми, защо ми няма аватара, а как по точно се слага и т.н
Има момчета/момичета по на 12-13 години от скоро имат компютър и не са много наясно с тези неща, и не знаят какво е BB Code и т.н
Като не ти харесва никой не те кара да я гледаш и да коментираш, аз се радвам, че има такива юзери, който оценяват моята тема.
А такива като теб дето се чудат в коя тема да се заядат с някой, това не ме интересува, иначе се пак мерси и на теб![]()
![]()
Just do it ...
Бейби, айде спести си изтърканите изказвания, окей?
Това, че съм изказала мнение, което на теб не ти допада, не значи, че се заяждам, или че не уважавам труда ти.Аз например съм на тринайсет, и не виждам нищо сложно.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Забелязах, че си на тринайсет годинки, мъничка си ми още скъпа.
А от колко години имаш компютър, от 2,3,4 години, а има хора който имат компютър от 1-2 седмици .. Разбра ли какво съм искал да направя или още не ?
Just do it ...
Добре де, все пак не съм казала, че не уважавам труда ти и не търся с кой да се заяждам, просто си изказах мнението, не разбирам защо трябва да става проблем.
с протегнати стъпала
и шалове
Някой да е казал, че има проблем, аз казвам, че няма![]()
Just do it ...
Още ли не са я изтрили тази тема Време и е вече
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Да ти споделя, че тази тема няма да я изтрият никога !Първоначално написано от Anf3tamin4o
Just do it ...
омфг да спрете да се заяждате ли ???
БисквитенотоЧудовище
ей,някой да се сети да ви е от няква полза и вие веднага да се заядете!!
браво за темата,дано спрат да питат
Браво за темата!
ООО..да !
Стига с тия глупости,бе хора !
Кой не знае за напише един ББ-код !??!?
АМа че елемнтарна простотия..![]()
![]()
![]()
Не, виж ся.. Не си прав.. Може да е супер елементарно, така е.. Но хората , които от скоро имат комп и за пръв път ползват форум, не знаят как.. Достатъчно е само да им се каже.Ех, не помните от къде сте тръгнали
![]()
Никой не се е родил научен и питат, какво лошо има?
Пък темата е много добра точно за това - да им се обясни, без да се налага да питат мн пъти
Много е полезна, браво!
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
of xorata pi6at otnosno seks v novini a sega to4no 6te ucelqt toq forum 4e taq tema 4e to4no 6te t1rsqt kak da si slojat snimki na podpisa ae do godina![]()
nes1m li prav?
a ima i momcheta na 14 godini koito sa hacknali satelit samo s (1) i (0)Първоначално написано от Presli
Може не съм казал нищо, пак казвам тази тема я направих от нямане на времеПървоначално написано от xaxa
![]()
На който му харесва ок, на който не, не мога да му помогна
Весела Коледа![]()
За тези който не и харесва![]()
Just do it ...