.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

самотно ми е

здравейте хора
    как сте?
    Аз лично зашото не съм много добре. Та ето ме и мен да ви споделя проблема си.Аз съм на 17 години и преди няколко седмици ми откриха нещо наистина лошо - "туберколоза" .Не е в напреднал стадий и ще се излекуван но ужасно съм самотна.Аз съм сладка 17 годишна тинейджърка а сега съм обречена да си седя в къщи докато не се жърна пак в болницата(само след няколко седмици). Ужасно ми тежи че не мога да излизам както преди и че хората ме гледат със изжестна доза съжаление.Липсва ми и мъжко присъствие.Преди никога не съм страдала от подобни проблеми но от както се разбра за заболяването ми дори гаджето ми се отдръпна.Не знам какво да правя освен да чакам, а търпението определено не е една от добродетелите ми.Ако някой си мисли че може или наистина може да ми даде съвет да заповяда.

дамн защо изтриваш темите ти си прецакана не прецаквай и другите

споко - като се оправиш всичко ще е по старо му
    не се притеснявай
    и обясни на гаджето ти че не си бомба и най-малкото може да си говори с теб

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Teжко ти е, признавам! Но знай едно. Изживяваш тази трудност, но след нея е 100 % сигурно, че ще дойде нещо ново и хубаво! Важното е, че болестта е открита навреме! Почакай, чакат те мн хубави изживявания! Сега нека целта ти да бъде да оздравееш напълно! Нека приятели да ти идват на гости.
    Горе главата!
    xtreme lifestyle

Re: самотно ми е

Цитирай Първоначално написано от love`koko
    здравейте хора
    как сте?
    Аз лично зашото не съм много добре. Та ето ме и мен да ви споделя проблема си.Аз съм на 17 години и преди няколко седмици ми откриха нещо наистина лошо - "туберколоза" .Не е в напреднал стадий и ще се излекуван но ужасно съм самотна.Аз съм сладка 17 годишна тинейджърка а сега съм обречена да си седя в къщи докато не се жърна пак в болницата(само след няколко седмици). Ужасно ми тежи че не мога да излизам както преди и че хората ме гледат със изжестна доза съжаление.Липсва ми и мъжко присъствие.Преди никога не съм страдала от подобни проблеми но от както се разбра за заболяването ми дори гаджето ми се отдръпна.Не знам какво да правя освен да чакам, а търпението определено не е една от добродетелите ми.Ако някой си мисли че може или наистина може да ми даде съвет да заповяда.
    успех с лечението
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от AntiLAG
    Teжко ти е, признавам! Но знай едно. Изживяваш тази трудност, но след нея е 100 % сигурно, че ще дойде нещо ново и хубаво! Важното е, че болестта е открита навреме! Почакай, чакат те мн хубави изживявания! Сега нека целта ти да бъде да оздравееш напълно! Нека приятели да ти идват на гости.
    Горе главата!
    +1 ,,След всеки възход следва падение и след всяко падение възход.Надявам се остатъкът от твоя живот да мине в морален и природен възход.’’

Успех с лечението и както каза АntiLAG Горе главата!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Dreamland Varna
    оф боже
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

благодаря

благодаря ви за вниманието и за подкрепата била тя от сърце или от простотия
    този форум определено ми деиства успокояващо на нержите
    радвам се че все още има истински хора които взимат съдбата на другите присърце

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    mahai se we
    i shto da se maha????
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Уау..."евала" на приятеля ти щом чак се е отдръпнал...предполагам сама можеш да си направиш извода колко те обича или колко държи на теб.От една страна болестта не е чак толкова лоша,можеш да видиш кой наистина държи на теб и да го разграничиш от иначе фалшивите приятели.

gotovi ste za meloTV mania

Здравей!!
    радвам се че навреме ти и семейството ти сте открили болестта.в този момент е нормално да ти е тежко.но пък след преодоляването на това изпитание ще се почувстваш по-силна и изпълнена с живот!!! а гаджето ти е уплашено предполагам, но това не го оправдава определено!!ако те обича или поне те харесва ще бъде с теб,защото на теб ти е най трудно!! (и на родителите ти)в такива моменти се разбира кои са истинските хора!!! казвам го защото съм го изживяла...
    Успех!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    тва заразно ли беше, че не помня?
    The Spark

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    Горе главата!
    tova e
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

.....

da bolestta e zarazna no v moqta epikriza s golemi bukvi pi6e 4e vse o6te ne sum dostignala fazata v koqto moga da predavam zabolqvaneto

Град
    In Devil's Castle
    ами след всяко лошо нещо...идва и нещо хубаво..
    someone else...

Горе главата!

+1

Плюс това какъв е тоя приятел дето се отдръпнал? Ебаси пикльото!

Зарежи го като се оправиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си