- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелката или европейското
значи почва европейското по футбол и приятелката ми даде ултиматом да избирам между него или нея понеже пачкам до 7 вечерта и няма да имам много време и за двете неща![]()
Ех каква рисима приятелка си си намерилПървоначално написано от spensi
Аз лично никога не бих забранила на приятеля си да гледа футбол,но ако найстина държиш на нея ще избереш да си с нея
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ем знае че футболът ми е страст пък я каня да гледа със нас ама не ще и да чуе за мач ще трябва да изпирам дните със по интересните мачове да мога да обърна внимание и на нея
Да вееее! Не го е казала сериозно,нали?![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Поговори с нея и се помъчете да стигнете до някакво споразумение.Първоначално написано от spensi
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Да ти кажа не мога да разбера хората които дават такива ултиматоми като при мен сякаш правя престъбление утре като се видим ще се изясним напълно после да няма отрицателни последициПървоначално написано от DivoTo_KoTe
земаш я пред теливизора и там я опраяш докато гледаш мача![]()
![]()
![]()
Друг вариант е да и подариш някой масаж в някое студио,докато ти си гледаш мача.
дано да направите компромис определено европейското се очертава много интересно и не е за изпускане,но и гаджето сигурно не е за изпускане
Аз бих избрала мача,нищо,че съм момиче....![]()
Трябва да се правят компромиси.
;]
за жалост е така и на двете се кефя супер многоПървоначално написано от PePeLePew
бахти да си сравняваш приятелката с некво тъпо европейско![]()
не е лошо като вариант но ще ми легне малко скъпочкоПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
като гледам как мислиш и ти може да си пасните много със неяПървоначално написано от Spider4eto
![]()
ем брат точно финала го гледахме двамата и 2 часа не и обарнах никво внимание и след това не ми пусна цели 10 дниПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
az sum momi4e i 6te kaja : EVROPEISKOTO! to 6te mine i 6te zamine a tq 6te ostanekaji i 4e si muj i 4e iska6 da gleda6 futbol ako ne pravi6 tova ve4e ti ostavat suvsem malko ne6ta koito da te otli4avat ot drugiq pol (ne te poznavam , ne 4e ne6to prosto malko se filmirai
).....az ne gledam sport no za evropeiskoto bih se lepnala do gadjeto
![]()
никога не са ми давали ултиматуми или да избирам или някаква друга подобна глупости,аз също не съм и няма да го направя.съвета ми е да стигнете до споразумение и да си обясните някои неща ... като например,че света не се върти около приятелката ти ...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ем така де, представям си и мен да ме предпочитат с някъв филм или мач. Ако имаш видео примерно можеш спокойно да си запишеш мача и като се прибереш да го гледаш. или из нета да го намериш, знам лиПървоначално написано от spensi
видео имам но на запис се губи тръпката от цялото удоволствие друго си е да го гледаш прякоПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Първоначално написано от spensi
ем 40 лева с мед
55 с шоколад
Поне в моя град е толкова,познавам една козметичка.
европейското..а нея направо я зарязвай....
someone else...
тцтцт ест, че се губи тръпката,ако е на запис....аз бих избрала ФУТБОЛА( нищо, че съм момиче :P )бахти аз колкото мразя да ми поставят ултиматоми , направо да съм и била шута в момента, в който ми каже подобно нещо....се пак мъж си,прояви малко твърдост!Първоначално написано от spensi
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD