- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HEELLPPP
sled 1 sedmica s gadjeto pravim 2 godini...daite mi nqkakvi idei kakvo da i podarq i kak da otbelejim toq denmoje da spodelite vie kakvo ste podarqvali i taka
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Зависи на колко си .... Ако си над 16 ..можеш да направиш една незабравима и за двамата вечер... все пак и за двамата е празник ...червенно вино листа от рози ..абе романтична вечер ... Успех![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Съгласявам се с veile. Ако трябва да пуснем романтичното в себе си на пълна свобода, то това според мен трябва да се случва точно на такива събития. Ключовата дума за вечерта трябва да е "незабравима". Постарай се да е такава.
Може да отидете на кална баня, шоколадов масаж или изискан ресторант и се постарай да вкараш живот в атмосферата. Успех и приятно изкарване![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ми аз мога да ти дам една мн готина идеика ама не знам дали ще имаш време да я направиш...
правиш 366 малки лисчета, навити на свитъчета и ги зажързваш с панделка.. и тя е мн малка.... и на листчетата пишеш някакви пожелания или някаква шега... може някакъв спомен.... нещо готино.... и го слагаш в някаква готина купа... и така всеки ден ще отваря по едно листче в началото на деня и мисля че е мн забавно... мн хора познавам които са ги правили тва и става за РД, за нова година и за всякакъв повод.. оригинално е.... ааа и листчетата трябва да са цветни... в всяка книжарница можеш да намериш такива а пук за панделката отиваш в цветарски магазин и питаш за лента която да се къса лесно.... и я правиш на още по малки левнти... голяма занимавка е да знаеш и нз дали ще успееш за седмица...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
*lele tova s1s lis4etata mn mi haresa![]()
има мн такива теми ...потърси малко![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
пич... нищо по конкретно не мога да ти кажа.. ама се пак постарай се тфа нещо мн дълго да го помни било то с някакъф гаф или нещо такофа.. за романтичност.. не знам колко може да се изпълни .. ама ако например живееш в някой блок можеш да напраиш някфа вечеря горе на покрива или да си земете нещо и да отидете.. сповед мен ще е яко.. пък и мисля че 2 год. са достатъчно време за да си разбрал какфо харесва тя.. и постарай се да изпълниш някоя нейна мечта или нещо такофа.. айде успех..![]()
Smile... Tomorrow will be worse...