- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Преди 3 години в даскало се запознах с едно много готино момиче. От тогава не сме спряли да си пишем разни смс-и и да си говорим. Допреди 2 години, когато двамата сменихме училищата. Тя е с една година по-малка от мен. Сега когато я видя в скайп винаги и пиша, но тя не ми отоговаря. И на обайданията ми също. Искам да се сближим, ама не знам как. В даскалото ли да и отида, ама тогава пък тя ше пита защо съм бил там. Кажете моля ви, не искам да си пропускам шанса... Станала е още по-секси от преди мн е готина.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
predi moje da e imala nqkakvi 4uvstva kam teb,oba4e ve4e moje da sa se izparili.6tom ne ti pi6e nitoti otg na obajdaniqta ili ima nqkoi dr ili ve4e ''ne e tvoeto momi4e''
Щом не ти отговаря и пише, заеби![]()
Да де ама АЗ ТРЯБВА ДА Я ВИДЯ. Никога не сме били гаджет, е имаше един период, когато я свалях, ама даите някви идеи за да я видя пак. Как да я поканя на кафенце като даже не мога да говоря с нея. А и тя не го прави нарочно, просто ме е забравила. Искам пак да я виждам.
LGPz
Ти колко теми ще пуснеш бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Само не ми се караи моля ти се, че ще се сдухам накрая![]()
LGPz
Иска да я оставиш намира не ти пише ,ако ти пише в скайп като ти отговори ти казва нещо от рода: ,,Имам работа после ще ти пиша!'' , ,,След 5 минути ще ти пиша!'' (тези 5 минути стават цяла вечер и така не ти пише докато ти не й пишеш) Когато й пишеш излиза от скайпа.Искам да ти кажа ,че не иска да има нищо общо с теб.Причината само тя си я знае.Чудиш се откъде знам ли?Аз съм в същото положение като теб.Но при мен е малко по-различно ,но вече преживях въпросния човек.
Успех ,колкото и банално да звучи!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm