.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    At the world's end

Какво да правя

Преди 3 години в даскало се запознах с едно много готино момиче. От тогава не сме спряли да си пишем разни смс-и и да си говорим. Допреди 2 години, когато двамата сменихме училищата. Тя е с една година по-малка от мен. Сега когато я видя в скайп винаги и пиша, но тя не ми отоговаря. И на обайданията ми също. Искам да се сближим, ама не знам как. В даскалото ли да и отида, ама тогава пък тя ше пита защо съм бил там. Кажете моля ви, не искам да си пропускам шанса... Станала е още по-готина от преди, трябва да я видя!
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    Усмивката :Р
    съжелявам че трябва да ти го кажа, но се поставям на нейно място... казваш че не ти отговаря... това не говори нищо хубаво.. недей да я притискаш, защото от личен опит знам, много задушаващо е и още по- отблъскващо успех от мене!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Една моя приятелка снощи излиза с едно момче, което е МНОГО готино и се държи мн добре с нея. тя си го харесва но казва че нещо не е както трябва и мн не и се занимава с него и си призна че това е защото той постоянно тича след нея и на нея така не и е интересно. също каза че ако той не и обръщаше внмимание сигурно тя щеше мн да иска да е с него.
    и така де искам да ти кажа с това че човек винаги иска това което няма и когато има нещо не го оценява.по добре и покажи какво губи и не тичай постоянно след нея

Цитирай Първоначално написано от Sunny07
    Една моя приятелка снощи излиза с едно момче, което е МНОГО готино и се държи мн добре с нея. тя си го харесва но казва че нещо не е както трябва и мн не и се занимава с него и си призна че това е защото той постоянно тича след нея и на нея така не и е интересно. също каза че ако той не и обръщаше внмимание сигурно тя щеше мн да иска да е с него.
    и така де искам да ти кажа с това че човек винаги иска това което няма и когато има нещо не го оценява.по добре и покажи какво губи и не тичай постоянно след нея
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

е тя май не иска да се обвързва с теб... изчакай да ти отоговори защото ако не ог прави значи нямаш шанс
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Кофти

Еми след като не ти отг на обаждания и по скайпа моя съвет е да я оставиш.Или ще те потърси зщото не я търсиш а така тя се чуства отбегнатал.А др да не те потърси

онанизма му е майката

Еми, моя съвет е- бъде себе си, опитай се пъвро да се сприятелиш с нея, но не и досаждай.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си