- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Преди 3 години в даскало се запознах с едно много готино момиче. От тогава не сме спряли да си пишем разни смс-и и да си говорим. Допреди 2 години, когато двамата сменихме училищата. Тя е с една година по-малка от мен. Сега когато я видя в скайп винаги и пиша, но тя не ми отоговаря. И на обайданията ми също. Искам да се сближим, ама не знам как. В даскалото ли да и отида, ама тогава пък тя ше пита защо съм бил там. Кажете моля ви, не искам да си пропускам шанса... Станала е още по-готина от преди, трябва да я видя!
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
съжелявам че трябва да ти го кажа, но се поставям на нейно място... казваш че не ти отговаря... това не говори нищо хубаво.. недей да я притискаш, защото от личен опит знам, много задушаващо е и още по- отблъскващо
успех от мене!
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Една моя приятелка снощи излиза с едно момче, което е МНОГО готино и се държи мн добре с нея. тя си го харесва но казва че нещо не е както трябва и мн не и се занимава с него и си призна че това е защото той постоянно тича след нея и на нея така не и е интересно. също каза че ако той не и обръщаше внмимание сигурно тя щеше мн да иска да е с него.
и така де искам да ти кажа с това че човек винаги иска това което няма и когато има нещо не го оценява.по добре и покажи какво губи и не тичай постоянно след нея
Първоначално написано от Sunny07
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
е тя май не иска да се обвързва с теб...изчакай да ти отоговори защото ако не ог прави значи нямаш шанс
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Еми след като не ти отг на обаждания и по скайпа моя съвет е да я оставиш.Или ще те потърси зщото не я търсиш а така тя се чуства отбегнатал.А др да не те потърси![]()