- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MOITU GADJI
NA4I AZ SAM EDIN MNOU GOTIN PI4 NA 13 I SAM OT SOFIA JIVEQ V LOZENEC NA ULIZA "ROZOVA DOLINA" NOMER 1 TEL:0886548133
IMAM SI GADJINCE TAQ MACKA NAPROU MN MA KEFI ATSKI GOTINA E KAZVA SE VENI I ISKAM DA Q POZDRAVA OT TUKA TA NIE DVAMCATA MNOU SA OBI4AME STOTO I DVAMATA SME SUPER GOTINI PI4OVE
TQ ISKA DA PRAIM SEX AMA AZ NE ISKAM STOTO KATO VIDI KOLKO MI E MALAK STE MI SE SMEE ( TQ E PO OPITNA OT MEN VSE PAK E PO GOLQMA PO4TI NA 14 E) ISKAM DA VI PITAM KVO DA PRAA DA SE SAGLASA LI DA PRAIM SEX ILI NE I KAKVO TO4NU DA NAPRAA
VSI4KI KAKI KOITO HARESVAT PI4OVE S MALKI DA MI SE OBADAT STE OREDIM NESTY PO VAPROSA
ARE S ZDRAVE MNOU POZDRAVI NA MOITU GADJI VENI
Are mahaj se bate ne mi obqsnqvai kolko golqm pi4 si shtoto takiva kato tebe mnogo me draznqt da znaesh. Tuka da ne ti e radio Veselina? Hahaha.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
PIDIRAS SMOTAN NISTY NE RAZBIRASHПървоначално написано от Pepe Rey
neznam ti kakvo shte napravish ama az shte polucha gyrch ot smqhxaxa
LIVERPOOL FOREVER !!!
На тая тема и давам още най-много 5мин живот ...![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ти си един голям пич,с малка пишка.Кво да се прави,живота е несправедлив
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
Аз просто мойто компетентно мнение по този въпрос е ---->![]()
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХХАХАХАХА,божке,ами като не си готов недей...![]()
![]()
ROCK
ON!
Яж Данонино (13 годишните трябва да се хранят здравословно, да пораснат големи ) ..... Пък може и ЧОРКАТА ти да хване от бонуса и да порасне
![]()
Mi neKa s TvOItY GAdJdI veNI Si NAMeriTI dRUda raButa VMEstU da SpaMITI fOryMcHiTU.Aidi SyS zDRAvi POZdravi Na moitu KUChi MALTA
Първоначално написано от best_buy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
tva det si go pisal nito e za tuk .... spr tapo e ...... i ako si haresva6 gadjeto zakvo se predlaga6?!? qvno si mn zle ama mnogoooooooooooooooo ... sry 4e trqa ti kaja istinata ama na 13 i toi neznae kvo iska izpolzva saitove se edno e radio za pozdravi i neznae kak se ebe i nari4a 14 godi6ni """ kaki"""" togava ti na kolko si??????? .... nai tapata tema tuk koqto sam 4ela ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosta raota..
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
FuLl ReSsPeCcTt
a sega obratno v impulse ili tam kakto beshe![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Опитай на български.И много се радвам щом ти и твоята приятелка сте пичове.Българския ли те зори или сте на гей парад?Първоначално написано от Mr.Nightmare
хахаха нормално колко искаш да е на 13 пак и едвали пак трябва да правите секс оше май сте малкиПървоначално написано от Mr.Nightmare
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
т.11 от Правилника
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.