- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луда ли съм?1?
Не си луда със сигурност![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
при мен беше същото-наплаках се хубаво и на другия ден бях супер щастлива.но после пак ми стана гадно![]()
Браво обърнала си го на радост вместо като някой хора на тъга..![]()
![]()
Случва се и това
Всъщност по-дбре за теб
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Според мен не си луда, просто май се опитваш да забравиш стореното,да се отпуснеш и да забравиш това лайно което те е зарязало!Брао,по този начин даже го караш да си мисли че не ти пука !
продължавай в същият дух!!!
Какво по хубаво от това да си щастлива...Много по добре е за теб отколкото да изпаднеш в някаква депресия...И не не си луда.
Rest In Peace....We Will Never Forget You
hah ne si luda,prosto se kefi6 na svobodata.nqma lo6o..
Ами не си луда, просто явно подсъзнателно неискаш той да те вижда тъжна ...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аз ще ти оговоря с 1 клише,в което вярвамПървоначално написано от Bubles
Усмихвай се днес.защото утре ще е по-зле
въобще не си луда
radvai se 4e si tei taka hi4 nqma da ti puka i az s posledniq taka bqh toi me zarqza i az se edno noshto ne be stanalo prosto i posle toi iskashe da se vrashta ama mene mi e bezrazli4en i tei super si xaxa ne si ludaaaaaaaaaaa![]()
:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не искам и да ти описвам колко много ти завиждам.. ;(
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
запознаи се с мен и кухите ми приятели и тогава ще осазнаеш че си напълно нормална![]()
izvinqam se 4e izvan temata ama vaprosa mi e kam "wosh" 6to ne si sloji6 pak onq debeliq v podpisa toz ne me radva molq ti se![]()
a po temata emi nz na men mi zvu4i stranno da se radva6emi qvno posle 6te ti doide muzata i 6te ti stane tajny
![]()
Нищо ти няма. Аз плаках 2 минути за първото ми гадже, а за следващите и 2 нямаше. Просто не виждам смисъла да го правя. Със сълзи нищо не си връщаш.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Не си луда.По-скоро да си била хем разлигавена хем наистина щастлива.Не се притеснявай тва ли се случва почти всеки ден щом се събера а приятелите си!![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Опитай като Тигър на джойнт, мисля, че ще е по-сполучлива комбинация.Първоначално написано от Bubles
[quote="Bcu4ko_ko3"]Опитай като Тигър на джойнт, мисля, че ще е по-сполучлива комбинацияПървоначално написано от Bubles
хаха и аз сам на тфа мнение
И аз така бях....Като се разделихме(а аз я обичах суепр много) една-две седмици бях супер щастлив,ама след това 3-4-5-6- месеца бях супер тъжен.....
Пожелавам ти да си останеш щастлива и да не бъдеш тъжна....както се получи при мен![]()
Код:ама от страни погледната съм като мечо пух на екстази![]()
![]()
пробвай като Йори на трева
![]()
[/code]
Според мен не си го обичала,чаааак толкова колкото казвашПросто си била свикнала с него и сега осъзнаваш,че каквото с него такова и без него
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
еми и при мене стана подобна ситуация..първата седмица бях толкова щастлива ..а после ми беше супер гадно..добре че си го върнах отново![]()
дано да останеш щастлива..;]
Не би трябвало да си особено щастлива , когато си се разделила с човек , който наистина си обичалаЗамисли се малко колко си го обичала ти ?
![]()
4еститоо0ооПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аре по-полека с определенията да не ти вкарам едно погоПървоначално написано от paint
![]()
![]()
Първоначално написано от slun4ice