- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луда ли съм?1?
Кои в днешно време би определил нещо конкретно като лудо.Нема такова животно.Спокойно ние сме хетерохомосапиенс (споко този вид и Google не го знае![]()
)
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Искам и аз като нея, ама уви.. : DПървоначално написано от ANTIHUMAN
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хората се оплакват че гаджетата са ги зарязали и ревът по цял ден,теб са те зарязали и си щастлива и тва проблем ли е? не си луда мн си си добре даже! да не би да е единственото момче....радвай се сега че не се знае кво те чака после...РАДВай сеее да не ти пука![]()
И аз съм изпадала в такава ситуация между другото.Случва се нещо ужасно и аз се хиля като ненормална и ми е мега якото.Наистина и според мен така ще е само първата седмица ( при мен даже първия ден).Щом си го обичала после наистина ще осъзнаеш какво е значил за теб и ще започне да ти липсва колкото и да е гадно.
![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Che za kakvo da e tujna,che choveka koito e obichala q e zarqzal?Ne si zaslujava da i e muchno i tq go znae,i az ne stradah sled kato choveka koito obichah poveche ot vsichko me zarqza,produljavam napred s sichki sili,imam priqteli do men,i momche shte namerq ;]
Просто си разбрала,че човека до тебе...не ти липсва толкова много...и може би си по щастлива без него![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
той сигурно си мисли,че го правиш нарочно това,за да го дразниш!но продължавай само така
не те заслужава
![]()
в никакъв случай не си луда
![]()
Не определено не си луда,да бях и аз като теб.Евала![]()
и за ко? да я покажеш на оня индивид.... и той да ми се прави на обиден за простотия от преди 4 месеца!Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Тва па ако е критерий за лудост, аз не знам кво тря съм... Никога не съм ревала, когато гадже ме е зарязало... Ти поне си плакала![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
podkrepqmПървоначално написано от th3sun
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бе явно не си го обичала толкова многорадвай се, не си луда !
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
хах...и аз бях така първите няколко дена ;д ебати кефа...както никога ;д и после ми стана спр гадно,за момичето,с което той е бил на сериозно...в смисъл...сериозната му приятелка,с която е ходил около година и нещо иии некфа 15 годишна пикла,да му завърти главата на гаджето и ;д;д; всъщност...тя ми се обади да го оставя ;д той не посмя да ми каже в лицето,че има сериозна приятелкакакто го обичах безкрайно много,просто в момента в който чух женския глас по телефона(от неговия номер),всиииичката ми любов се изпари...изчезна безследно!така че не си луда...просто различни хора,различни хора,различни настроения
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
И аз по същия начин със една усмивка на лице,точно такава -->Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()
Дори на мойте приятели им беше по гадно от колкото на мен,незнам на какво се дължеше ама много се изкефих,че не ми пука![]()
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
i azПървоначално написано от babity
Ми не не си луда,просто явно както вече казаха,не си го обичала достатъчно.Иначе и аз съм много усмихната,мога да се усмихна и в много труден момент,което от една страна е добро,а от друга не до там.Та ти казвах,че може би просто не го обичаш достатъчно.А има и друга опция,че просто не можеш да осъзнаеш,че си го загубила и след седмица още настроение [![]()
![]()
] и после като се сетиш,че ти липсва...
![]()
![]()
![]()
![]()
но нищо,дръж се,ще мине
![]()
![]()
![]()
![]()
Твоя случай е доста интересен...със сигурност не си луда...човек е в пълното си право да е щастлив където и когато си поиска.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
+ Напълно съгласен със slun4ice !След 1 ,2 седмици само гледай кво става?!Първоначално написано от slun4ice
То няма да бъде плач ,ами пороен дъжд градушка направо.После ще те боли още около седмица най-много месец и после ще е както преди (този човек преди да се е появил в живота ти) !
Първоначално написано от ScionOfStorm
ем не ..наред си си![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
божеПървоначално написано от Bubles
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора вия от коя планета падате
![]()
![]()
![]()
Вика на другия ден бех щастлива .... ами незнам дали по този въпрос "Дали си луда?!" но определно ти хлопа нещу