Моля ви дайте ми съвет много се разочаровах и незнам какво да правя . Сега съм 11 клас и уча в друго училище ,но моят старея клас надето сме учили от 1 до 8 клас заедно се събират на среща .Не сме се виждали 3 години , но мен не са ме поканили . Моля ви дайте ми съвет много ми е тъжно
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
molq vi kajete ne6to 6te se pobyrkam
Обади се на някоя твоя приятелка от бифшия ти клас и й подхвърли това,че си чула ,че се събират и си уговорете среща,за да отидете заедо. За друго не се сещам в момента.Това не е най-доброто решение на проблема,но не знам - друго не измислих. Успех.![]()
може просто да не са те открили. звънни и питай някоя приятелка
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Да разгледаме другия вариант - имат възможността да се свържат с нея, но не щат.Първоначално написано от o4arovatelnata
Според мен недей да се вреш при тях... Само би се чувствала некомфортно, не на място... Ако си ги превъзхождала по нещо, нормално е от завист да не са те взели например. ;D Не знам, надали ако сама се поканиш, биха се отнесли добре с теб. Гадно е това, че не са те поканили, наистина ти съчувствам.Подмини го с гордост и не се занимавай с тези хора. ;] Казвам ти - явно не те щат (причините не ги знам), и да идеш, и да не идеш... файда няма. Спокойно.
Blagodarq na vsi4ki za syvetite no mislq da ne hodq 6tom ne sa me pokanili zna4i ne im lipsvam
normalni imah mnogo dobri priqteli no nqkoi ot tqh zapo4naha da me izbqgvat otkakto po4nahme da u4im v razli4ni u4ili6ta Naprimen moqta nai dobra pr sprq da mi govori za6toto tq ostana da u4i v malkiq grad kadeto jiveem a az otidoh da u4a v po- golemiq do nego .Nz nito sym se karala s nqkoi nito ni6to na vsi4ki sym pomagala kogato imaha nujda , a sega sa me zabravili.