.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: помощ

помощ

Моля ви дайте ми съвет много се разочаровах и незнам какво да правя . Сега съм 11 клас и уча в друго училище ,но моят старея клас надето сме учили от 1 до 8 клас заедно се събират на среща .Не сме се виждали 3 години , но мен не са ме поканили . Моля ви дайте ми съвет много ми е тъжно
    ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti

molq vi kajete ne6to 6te se pobyrkam

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Обади се на някоя твоя приятелка от бифшия ти клас и й подхвърли това,че си чула ,че се събират и си уговорете среща,за да отидете заедо. За друго не се сещам в момента.Това не е най-доброто решение на проблема,но не знам - друго не измислих. Успех.

може просто да не са те открили. звънни и питай някоя приятелка
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Re: помощ

Цитирай Първоначално написано от o4arovatelnata
    Моля ви дайте ми съвет много се разочаровах и незнам какво да правя . Сега съм 11 клас и уча в друго училище ,но моят старея клас надето сме учили от 1 до 8 клас заедно се събират на среща .Не сме се виждали 3 години , но мен не са ме поканили . Моля ви дайте ми съвет много ми е тъжно
    Да разгледаме другия вариант - имат възможността да се свържат с нея, но не щат.
    Според мен недей да се вреш при тях... Само би се чувствала некомфортно, не на място... Ако си ги превъзхождала по нещо, нормално е от завист да не са те взели например. ;D Не знам, надали ако сама се поканиш, биха се отнесли добре с теб. Гадно е това, че не са те поканили, наистина ти съчувствам. Подмини го с гордост и не се занимавай с тези хора. ;] Казвам ти - явно не те щат (причините не ги знам), и да идеш, и да не идеш... файда няма. Спокойно.

Blagodarq na vsi4ki za syvetite no mislq da ne hodq 6tom ne sa me pokanili zna4i ne im lipsvam

Град
    Pays de la Loire
    Какви са ти били отношенията с тях??

normalni imah mnogo dobri priqteli no nqkoi ot tqh zapo4naha da me izbqgvat otkakto po4nahme da u4im v razli4ni u4ili6ta Naprimen moqta nai dobra pr sprq da mi govori za6toto tq ostana da u4i v malkiq grad kadeto jiveem a az otidoh da u4a v po- golemiq do nego .Nz nito sym se karala s nqkoi nito ni6to na vsi4ki sym pomagala kogato imaha nujda , a sega sa me zabravili.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си