- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативи.. Споделете малко опит
До сега съм ползвала само спортекс и виталис, но спортекс 2 пъти ми се късаха.. много гадно...
Кои според вас са най-яките презервативи
(не се включват само обикновенните презервативи.. може и такива като спортекс-а с по-различни форми и т.н. - за нейно за негово удоволствие... )
Препоръчвам ти Durex...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
За мен Durex са най-сигурни![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Durex си ги бива г/д, Sportex са хубави, ама най-лесно One Touch от аптекатасамо 1 път съм късала One Touch. А Lifestyle до сега не съм ползвала,но ще купя да пробваме..
![]()
durex и купени от аптека, а не от магазинчето в съседния блок
teq ot 20 st sa si nai-hubavite pone kato se skusat ne te e qd 6tot sa evtini
6egata na strana, edno vreme mn 4esto gi smenqhme kaputite i beh nai-dovolen ot lifestyles ama sa mn pari i polzvahme teq ot 20 st samo 4e ne svu6vah v neq
za modeli ne moga da ti pomogna 6tot prezervativi za posledno sum polzval predi 4 godini ot togava se popadam na gadjeta koito ili sa na protivoza4atu4ni ili ne mi puskat
na mene li4no nai-mnogo mi haresvaha edno vreme durex performa nz 6to ama nai-mn si gi uvajavah
Ползвала съм и други марки освен Дурекс (няма смисъл да казвам имена защото в България ги няма) и само Дурекс са ми се късали и то 2 пъти. Най ми харесват Durex Pleasure Max.
Ми Durex са ми се късали един път,но все още ползваме тях.Ако пак стане гаф ще ги сменим най-вероятно...
При мене Durex не са се късали,но Lifestyles да....
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Най доволна съм от Durex и Sportex![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
От 3 години и нещо ползвам durex elite и досега не съм имала никакви проблеми.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ми досега сме ползвали Durex и Sportex, а и някакъв не го знам как се казваше ама си беше от 20 ст.както и да е...все още не сме намерили най-добрия и за двама ни...От Durex-a съм доволна, но каквото и да си говорим БЕЗ си е най-най-най....
![]()
![]()
![]()
Къде ги тия презервативи от по 20стче аз си търса такива
използвай онея най-здравите торбички ама им забравих името
Muay-thai - The ultimate fighting skill