- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му кажа, че искам да правим секс ?
Znachi problema mi e takav-->az sam momi4e na 14 hodq s gadjeto si ot 1 god.i toi e kalkoto men no do sega ne e i spomenaval ne e i namekval 4e mu se pravi sex,a na men mi se pravi.4uvstvam 4e ako skoro ne se razberem 6te mu izneverq,a izob6to ne iskam da se polu4ava taka.Daite idei kak da mu go pokaja ili kaja? P.P.Sorry ako tazi tema sa6testvuva i pak q zahva6tam![/i]
moje da opitash taka; otiwash pri nego i mu kazwash'iskam da prawim sex' malko shte go stresnesh w purwiq moment,no wurshi rabota!
шегаджийка седнете някаде и го хвани за органа и му подшушни в ухото"ща рАзчекна"и е готов
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
ми щото не е искал да те подтиска да го направите не всяко момиче на 14 иска да прави сексПървоначално написано от donity_f
а и ако момчето не е гей
отиваш и му го казваш направо
![]()
donity_f написа:
Znachi problema mi e takav-->az sam momi4e na 14 hodq s gadjeto si ot 1 god.i toi e kalkoto men no do sega ne e i spomenaval ne e i namekval 4e mu se pravi sex,a na men mi se pravi.4uvstvam 4e ako skoro ne se razberem 6te mu izneverq,a izob6to ne iskam da se polu4ava taka.Daite idei kak da mu go pokaja ili kaja? P.P.Sorry ako tazi tema sa6testvuva i pak q zahva6tam![/i]
ми щото не е искал да те подтиска да го направите не всяко момиче на 14 иска да прави секс а и ако момчето не е гей отиваш и му го казваш направо Az ot tova se pritesnqvam![]()
Първоначално написано от donity_f
ми то си е така
![]()
като "ща скъсам" или аре садо мазо с краставицаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Отиваш и казваш : "Искам да правим секс."Кво му мислиш толкова.Не е непознат, че да се притесняваш как ще реагира.Нали сте гаджета все пак.![]()
100000 nameci sam mu praila ili toi e tap i bavno zagrqva6t ili az ne sam se izkazala to4no (a pak da mu go kaja na pravo 4estno da si priznaq malko me e sram ni6to 4e hodim ot tolkova vreme)
ебати мъжаПървоначално написано от donity_f
ОМГ както се вика
Ела при мене ако тоя не иска
![]()
ако ште изнаBеряBаш и нема с кои драсниПървоначално написано от donity_f
![]()
Сядаш и почваш. Казваш му "Вече съм готова за секс и искам да го правим"
nai dobre 6te e ako napravo go vikni u vas po4ni da go obarva6 i toi ako ne e nqkav zadrastenqk 6te sfvane kvai rabotata i po4vaite da cepite krevata
![]()
moje da podeistva provai go tva
maiko i moito gadje ko iska6e kat tebe 6ah da i raskasam organite :P
nai dobre 6te e ako napravo go vikni u vas po4ni da go obarva6 i toi ako ne e nqkav zadrastenqk 6te sfvane kvai rabotata i po4vaite da cepite krevata
![]()
moje da podeistva provai go tva
maiko i moito gadje ko iska6e kat tebe 6ah da i raskasam organite :P
Ее много си лош пък ти.Може за тва да не иска.Първоначално написано от crazyhair
А може и да се притеснява че му е малъкПървоначално написано от crazyhair
![]()
А ти девствена ли си?Ако не...пфф...много ви е рано,бе...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Оффф ти ако не знаеш как да потходиш какво да те саветваме , ако е смотан и щом стане дума за секс се сдухва значи или го ззарежи или изневери или се откажи.Просто го целуни (по за дулго) , почни да го прегръщаш сабличаш обарваш и т.н.
Точно то тва се едно не е мъж.Кой мъж не мисли за сексПървоначално написано от niggadick
![]()
![]()
![]()
em pri teb qvno e obratnata ave nz imam super mn predlojeniq i vse pak iskam da e s nego
Ми вържи го за леглотоПървоначално написано от donity_f
това доста действа
![]()
nqkoi se interesuva6e dali sam detstvena: emi da ama mislq 4e 6tom se 4uvstvam gotova ne e problem (i ne go pravq zaradi tovaa da ne ostana po nazad ot momi4etata 6tot vs momi4eta s koito se sabiram sa detstveni)
Ми щом се чувства готова , успехПървоначално написано от donity_f
![]()
be fashtash go za bluzata,d1rpash go i mu kazvash "sfalqi gashti,shta shibam"![]()
![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...