- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- НЕ! На турско-циганския терор!!!!
моите родители в началото са живели в една маза до която е минавал канала и имали само едни чаши и прибори за хранене но с труд успяват да постигнат много повече от доста хора в тази страна и ми дават и старт в живота
а циганина му дай да краде
мога да ти кажа и защо циганите приемат исляма в нашия край и какво им се случва по време на турското робство след като правели множество набези
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
щото са хора без ценностна система и решават да приемат исляма за да имат власт на българското население
но още при първите им грабежи които са били по време на жътва понеже в селата е имало само деца и стари хора (убивали са също и са изнасилвали) населението е зарязвало жътвата и е тръгвало да отмъщава и си е отмъщавало успешно и то с лихвите
та ето защо в някои краища на България няма цигани и ето защо в някои места не замръкват или не осъмват
та с други думи казано
искали да вземат социални помощи за това приемат исляма
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абе проблема не е в цигантие да ви кажа.Проблема е , че власт имащите не правят нищо по въпроса да има ред в тая държава.![]()