.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 157 от общо 157
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Смразяваща, мацо, с покрив над главата, компютър, интернет и платежоспособно семейство пак не е станало човек от теб. Как очакваш тези, които живеят в нищета, да са по-успешни в играта ?
    моите родители в началото са живели в една маза до която е минавал канала и имали само едни чаши и прибори за хранене но с труд успяват да постигнат много повече от доста хора в тази страна и ми дават и старт в живота

а циганина му дай да краде

мога да ти кажа и защо циганите приемат исляма в нашия край и какво им се случва по време на турското робство след като правели множество набези
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    мога да ти кажа и защо циганите приемат исляма в нашия край и какво им се случва по време на турското робство след като правели множество набези
    Стана ми интересно , аз също съм и мюсюлманин обаче съм си роден така , разкажи по-подробно за това стана ми любопитно

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Стана ми интересно , аз също съм и мюсюлманин обаче съм си роден така , разкажи по-подробно за това стана ми любопитно
    щото са хора без ценностна система и решават да приемат исляма за да имат власт на българското население

но още при първите им грабежи които са били по време на жътва понеже в селата е имало само деца и стари хора (убивали са също и са изнасилвали) населението е зарязвало жътвата и е тръгвало да отмъщава и си е отмъщавало успешно и то с лихвите
    та ето защо в някои краища на България няма цигани и ето защо в някои места не замръкват или не осъмват

та с други думи казано

искали да вземат социални помощи за това приемат исляма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

щото са хора без ценностна система и решават да приемат исляма за да имат власт на българското население

но още при първите им грабежи които са били по време на жътва понеже в селата е имало само деца и стари хора (убивали са също и са изнасилвали) населението е зарязвало жътвата и е тръгвало да отмъщава и си е отмъщавало успешно и то с лихвите
    та ето защо в някои краища на България няма цигани и ето защо в някои места не замръкват или не осъмват

та с други думи казано

искали да вземат социални помощи за това приемат исляма
    моето семейство обаче не е такова , всички работят и тн. Плащаме си сичко и тва е

Град
    системата дегоба
    върти го сучи го циганина си е циганин квото ще да ми говори
    не ме карай да се цитирам повече

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Смразяваща, мацо, с покрив над главата, компютър, интернет и платежоспособно семейство пак не е станало човек от теб. Как очакваш тези, които живеят в нищета, да са по-успешни в играта ?
    Не е станала човек, щото не вярва, че циганите са хора ли? То тогава повечето българи не са хора... Или поне тези, които са виждали какво правят циганите и как се държат.

Абе проблема не е в цигантие да ви кажа.Проблема е , че власт имащите не правят нищо по въпроса да има ред в тая държава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си