Аз пък мога да живея с турци и мангали стига да не им лапам пишките.
Но в момента им ги лапаме, сешшш' ли се!?

Не ми пречи едно мулти-култи общество, но всички да сме равни
А в момента не сме.
Аз мога да не си платя тока и да го издухам, но бай Манго живее охолно и не му пречи нищо!
Не етноса прави тези хора нагли и тъпи, а тва че са на кирия.
А защо са на кирия? Мисля че всеки може да си отговори!
Както се казва, не е луд тоя който яде баницата, а тоя който му я дава.
Мечта ми е обществото да е утопично, или поне близо до утопията, ама няма такива положения. Или поне няма изглед за такова положение... Трябва да се дигнем Системата е виновна, ама и ние сме си виновни, търпим като овчици. По принцип мисля че омразата не поражда нищо добро. Не случайно революционери като Ботев, Левски, са искали България да се освободи, но са искали свободата й не заради силната омраза към врага, а заради силната ЛЮБОВ към родината! Замислете се и ще видите че е така. А патриотизма замира в сърцата на българите. Някои хора даже мислят, че това са глупости.
Мда, неприятни са ми тъпите "скинари", нацисти, шовинисти, ограничени расисти, но те поне си обичат родината. И аз я обичам. Може да е в лайна, може да е мизерна, може българите да не ставаме, но историята ме трогва, планините ме трогват, обичам си Българията и изпитвам умиление към нея. Мисля че знам що е патриотизъм..
Ааа, да си продължа темата.
Например... Ако вие живеете в Германия (само пример) и имате преимущества над нормалните германци, и вие ще станете нагли тарикати и ще се кефите.
И не, не съм расистка, не съм нацистка, а съм обективна - 90% от тия мангали и турци не стават. ЩО?! Щото нямат нац.самосъзнание и не знаят кво правят в тая държава. Да, не са българи, че да са патриоти, но живеят тук, трябва да работят за държавата и да й мислят доброто. А те я ограбват. Съзнателно или не, те го правят.
Трябва нещо да се промени в нашето общество. Системата да заработи правилно и наистина всички да сме равни. И мисленето на обществото трябва да се промени. Не може да си тарикат и да крадеш, не е допустимо да го правиш в държавата си (има и българи които го правят)
И тия политици са ебати малоумниците, чревоугодници, крадат, изменят на БГ.

Аз в класа си имам туркиня и по никакъв начин не я мразя заради етноса, ама родителите й бачкат. Имала съм негърче и арменец едно време в класа. И кво? Бяха пичове, всички им се кефиха. Не мисля че българите сме расисти. Даже сме толерантни.
Но не е добре да тъприм простотия и наглост...