Първоначално написано от
Stefan Varbanov
Прекрасно е че всеки дори и вие си имате мнение, но пак не ми отговорихте защо. Ще ви дам пример. "Аз обичам портокали защото са сочни и миришат хубаво. Аз мразя домати с люспи защото ми полепват по непцето". Много е просто имате си мнение но нямате никакъв аргумент зад това мнение. Мразите си просто еи така! Кога последно човек от малцинствата ви е направил нещо лошо лично на вас? Всичко това си е чист расизм който се отглежда в Българското общество. Светът се научи да живее с всички но ние не с свтът. Мисля сега се усетих че това е саит за тинейджъри и може би реагирах твърде бързо.
Мисля да не продължа този разговор защото е едностранен. Само ще ви кажа следното: Цигани, Турци, Сирийци, Китайци и прочие са съществували досега и винаги ще съществуват независимо дали на някой хора им харесва или не. И вместо да се опитвате да продължавате да се борите с тази изгубена кауза е можеби време да помогнете на тези хора да се интегрират и да бъдат пълно правни граждани. Дори и да си мислите че не могат вие поне се опитаите може пък и да ви изненадат. Не на омразата, да на любовта и приятелството.