Цитирай Първоначално написано от Stefan Varbanov Виж мнението
Прекрасно е че всеки дори и вие си имате мнение, но пак не ми отговорихте защо. Ще ви дам пример. "Аз обичам портокали защото са сочни и миришат хубаво. Аз мразя домати с люспи защото ми полепват по непцето". Много е просто имате си мнение но нямате никакъв аргумент зад това мнение. Мразите си просто еи така! Кога последно човек от малцинствата ви е направил нещо лошо лично на вас? Всичко това си е чист расизм който се отглежда в Българското общество. Светът се научи да живее с всички но ние не с свтът. Мисля сега се усетих че това е саит за тинейджъри и може би реагирах твърде бързо.
Мисля да не продължа този разговор защото е едностранен. Само ще ви кажа следното: Цигани, Турци, Сирийци, Китайци и прочие са съществували досега и винаги ще съществуват независимо дали на някой хора им харесва или не. И вместо да се опитвате да продължавате да се борите с тази изгубена кауза е можеби време да помогнете на тези хора да се интегрират и да бъдат пълно правни граждани. Дори и да си мислите че не могат вие поне се опитаите може пък и да ви изненадат. Не на омразата, да на любовта и приятелството.
Първо. На никого няма да споделям лични преживявания само, за да го убедя в мнението си. Още повече на някакъв си непознат, който е жестоко обиден от дискриминацията на обществото. Не ме боли фара колко обиден сте и колко расистко ви звучи.
Второ. Никого няма да интегрирам. И отново не ме боли фара колко загубена е каузата, мнението ми и т.н.
Трето. Това, че си негативно настроен към нещо не означава, че го мразиш. Също така, ако си настроен положително не означава, че трябва да го обичаш. Много лични и силни емоции вкарахте в тази цялата работа.

"Море, войводо, глава си давам, Яна не давам..." Аз мнението си няма да променя. По добре цял живот сама, отколкото с любовта за която говорите. Ако това ме прави расист спрямо вашата си РАСА, нека бъда расист.