Цитирай Първоначално написано от me&u
Toku shto go gledah i mi se nasalziha o4ite nz dali e ot maka 4e tova e deistvitelnostta ili ot zloba kum tqh.POve4eto ot vas kazvat 4e ne sa rasisti i 4e neiskat da badat grubi,pove4eto ot vas kazvat 4e i nie imame vina..... a as kazvam MRAZQ VI. ot ujna bulgariq sum i zaredi mizeriqta pri4inena na bulgaria ot tezi cigani bez izvineniq as napuznah darjavata si.darjavata koqto sega mi lipsva tolkova mnogo.Patriot sum i ne si tragnah za6toto iskah da izbqgam trugnah si za6toto roditelite mi izbqgaha a as na tazi vazrast ne bqh v sastoqnie da se spravqm sama v bg. Jiveq v london i ne edin put me e bilo sram da kaja 4e sum bulgarka zaredi tqh za6toto te idvat v angliq seki den za da kradat i kato gi hvanat kazvat 4e sa bulgari.Bulgari li ste mama vi deiba? bulgari??? dori i neznaete kakvo predstavlqva tova.znaete samo da si digate krakata za si4kite vi rodnini i da rajdate na po 13 ma to tfa sig e plana na tupiq dogan - da razjda sqka tupa ciganka po nad 5 izruda i posle kato sa ciganite bu6instvoto da ni potur4i li? O ne...... nie sme velika naciq nie sme bulgari prejivqli tolkova mnogo nai ve4e zaredi tqhnito "tursko" igo i ako nqmai misli 4e edin den bulgariq 6te e mangaliq neka go e sram 4e go kazva po spokoen na4in. Nie sme bulgariq,dori i na hilqdi km ot neq nie 6te sme teq koito edin den 6te se varnat tam i 6te donesat si4ko nau4eno ot 4ujbina ,nie sme teq deto trqbva da sme rasisti za6toto ciganite sa teq koito se opitvat da ni ma4kat. Neka ne go pozvolqvame.Badete Bulgari.

P.s.. seki komentar ot sorta na " ne badi taka jestoka" ne traa sme grubi rasisti i tem podobni da se otmetne.... as sum jestoka ,as sum rasist ,as gi mrazq te go zaslujavat ......ATAKA....... AIDE BULGARIA.

sry za tova 4e ne pi6a na kirilica i znam 4e vi drazni za6toto seki put kato pi6a mi pravqt zabelejki no sum opitvala mnogo ne6ta no nqma kak da ka4a bg fonetika na kompa prosto ne go priema .izvinqvam se
Расизма, злобата и крайните атаки срещу и турците и циганите само ги сполотяват и ги правят по-силни мойто момиче, повярвай ми, лично съм се уверил. Защото винаги, когато сме се опитвали да действаме по този начин, те пак ти повтарям се обединяват и стават по-силни. Ти няма как да помниш за Възродителният процес, който обаче доведе до неблагоприятен ефект за България и именно вследствие на него се появи ДПС... Така че смятай имало ли е полза от него, излиза, че май не. Пък и просто комунистите явно не го направиха като хората този Възродителен процес и в това е проблема. Сега берем горчивите плодове от този неуспешен опит за справяне с турския проблем в България. Явно трябва да се действа доста по-гъвкаво и хитро, но засега никой за съжаление не е измислил подобен вариант за да ги неутрализираме и остава единствено да идем масово всички българи да гласуваме и оттам да намалим до минимум присъствието на хора на ДПС в парламента(до 3-4 човека пак няма да е малко). А после един път като ги отстраним от властта вече ще е по-лесно да ги отстраним въобще от политиката в България. Но само като си говорим приказки тука във форумите не става, трябва и действие. А на първо време действието се състой в гласуване. И освен това трябва да протестираме на всяка една такава турска или циганска проява, която ни дискриминира нас българите. Защо те скачат за всички и си защитават "правата", а ние, когато сме ощетявани именно от тях не скачаме по същия начин? Защо сме толкова разделени и само се обиждаме един друг, а всички(или поне едно 95% от пишещите тук)сме българи? Така ли ще ги победим, като се караме един с друг? Аз определено не смятам така. Rазединението само им помага все повече да увеличават властта си над нас.
ПП. И ти ако наистина си толкова голяма националистка колкото смяташ, ще търсиш начин за обединение с останалите свой братя и сестри българи, а не да ми викаш, че ни мразиш, само защото ти правим забележка, че не разсъждаваш трезво и наистина е така. Начините, който предлагаш просто са неприложими на този етап, помисли си. Затова трябва да се действа по по-различен, но надявам се ефективен начин.
И ако смяташ, че сама можеш да победиш циганите и турците само защото много ги мразиш и си расистка, ок, давай, ако успееш, аз лично ще ти издигна паметник. Но сама си безсилна, разбери го. Затова трябва да се обединим ние всички патриотично мислещи българи. А не да се караме за глупости- кой бил расист и кой не, това са пълни простотии.
И наистина последно- не казвам, че не обичаш България и не си патриотка, но расизма определено не те прави по-националистка от останалите нерасисти националисти във форума, към които се числя и аз.
Защото имай в предвид, че най-великите българи, Васил Левски, Ботев, Раковски, Капитан Петко войвода и всички останали наши национални революционери не са били расисти, но са направили толкова много за българското национално дело и за свободата на България, колкото и всички расисти в България, взети заедно никога няма да могат да направят. Така че расизма не те прави повече националист и най-вече българин от останалите. Напротив, той показва комплекси лично за мен, ама това е друга тема...