- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- НЕ! На турско-циганския терор!!!!
Vij kakvo kristo..... ne sum poredniq 4ovek bez glava koito samo si izrazqva emociite bes da misli v toq forum.i ako si be6e napravil truda da razgleda6 mneniqta predi tova 6te vidi6 4e as sas nikoi ne sam se karala i 4e tova mi e parviqt post. prosto napisah 4e neiskam da me kritikuvat i d ami kazvat 4e sum prekaleno "stroga" kato izpoulzvam dumi kato rasizm, umraza t.n.
I ne mi go kazvai to4no na mene kak traa da se darja sas sanarodnicite za6toto jiveeiki izvun bulgariq se radvam i podska4am seki put kato 4uq bulgarska re4 na ulicata za6toto mi lipsva lispva mi rodinata lispva mi vsi4ko. ne sum se za6titavala nito karala s nikoi tova mi be6e parviq komentar i prosto pisah 4e dori i da zvu4i lo6o tova koeto kazvam mnenieto mi nqma da se promeni za6toto sum patila mnogo ot ciganite kakto v bg taka i izvan neq. prosto vijdam 4e si umen i mesle6t 4ovek no ne me podcenqvai i ne si vodi izvodi za men ot edin gre6norazbran post. znam 4e traa da sme po zadrujni i sploteni i ako ne go znaeh roditelite mi 6tqha da sa vse o6te v bg i nqma6e da poemat putq kum angliq. bulgariq ima mnogo problemi.....korupciq, kreminalni prestupleniq, zavist , lipsva na pari...... no ne trqbva sami da se nabutvame pove4e priemaiki pumacite kato 4ast ot bulgariq i na6iq narod. strah me e 4e pravq planove sled godini da se zavarna v bg sled kato zavar6a no nz dali 6te ima bulgariq do togava i nqma li si4ki da izbqgat ot neq s nadejdata 4e 6te se opravi.znam 4e ne e na4ina da bqga6 i ako bqh po golqma i samostoqtelna ne bih napusnala durjavata si no na tozi etap varvq sled roditelite si....
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.