Vij kakvo kristo..... ne sum poredniq 4ovek bez glava koito samo si izrazqva emociite bes da misli v toq forum.i ako si be6e napravil truda da razgleda6 mneniqta predi tova 6te vidi6 4e as sas nikoi ne sam se karala i 4e tova mi e parviqt post. prosto napisah 4e neiskam da me kritikuvat i d ami kazvat 4e sum prekaleno "stroga" kato izpoulzvam dumi kato rasizm, umraza t.n.
I ne mi go kazvai to4no na mene kak traa da se darja sas sanarodnicite za6toto jiveeiki izvun bulgariq se radvam i podska4am seki put kato 4uq bulgarska re4 na ulicata za6toto mi lipsva lispva mi rodinata lispva mi vsi4ko. ne sum se za6titavala nito karala s nikoi tova mi be6e parviq komentar i prosto pisah 4e dori i da zvu4i lo6o tova koeto kazvam mnenieto mi nqma da se promeni za6toto sum patila mnogo ot ciganite kakto v bg taka i izvan neq. prosto vijdam 4e si umen i mesle6t 4ovek no ne me podcenqvai i ne si vodi izvodi za men ot edin gre6norazbran post. znam 4e traa da sme po zadrujni i sploteni i ako ne go znaeh roditelite mi 6tqha da sa vse o6te v bg i nqma6e da poemat putq kum angliq. bulgariq ima mnogo problemi.....korupciq, kreminalni prestupleniq, zavist , lipsva na pari...... no ne trqbva sami da se nabutvame pove4e priemaiki pumacite kato 4ast ot bulgariq i na6iq narod. strah me e 4e pravq planove sled godini da se zavarna v bg sled kato zavar6a no nz dali 6te ima bulgariq do togava i nqma li si4ki da izbqgat ot neq s nadejdata 4e 6te se opravi.znam 4e ne e na4ina da bqga6 i ako bqh po golqma i samostoqtelna ne bih napusnala durjavata si no na tozi etap varvq sled roditelite si....