Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от me&u
Vij kakvo kristo..... ne sum poredniq 4ovek bez glava koito samo si izrazqva emociite bes da misli v toq forum.i ako si be6e napravil truda da razgleda6 mneniqta predi tova 6te vidi6 4e as sas nikoi ne sam se karala i 4e tova mi e parviqt post. prosto napisah 4e neiskam da me kritikuvat i d ami kazvat 4e sum prekaleno "stroga" kato izpoulzvam dumi kato rasizm, umraza t.n.
I ne mi go kazvai to4no na mene kak traa da se darja sas sanarodnicite za6toto jiveeiki izvun bulgariq se radvam i podska4am seki put kato 4uq bulgarska re4 na ulicata za6toto mi lipsva lispva mi rodinata lispva mi vsi4ko. ne sum se za6titavala nito karala s nikoi tova mi be6e parviq komentar i prosto pisah 4e dori i da zvu4i lo6o tova koeto kazvam mnenieto mi nqma da se promeni za6toto sum patila mnogo ot ciganite kakto v bg taka i izvan neq. prosto vijdam 4e si umen i mesle6t 4ovek no ne me podcenqvai i ne si vodi izvodi za men ot edin gre6norazbran post. znam 4e traa da sme po zadrujni i sploteni i ako ne go znaeh roditelite mi 6tqha da sa vse o6te v bg i nqma6e da poemat putq kum angliq. bulgariq ima mnogo problemi.....korupciq, kreminalni prestupleniq, zavist , lipsva na pari...... no ne trqbva sami da se nabutvame pove4e priemaiki pumacite kato 4ast ot bulgariq i na6iq narod. strah me e 4e pravq planove sled godini da se zavarna v bg sled kato zavar6a no nz dali 6te ima bulgariq do togava i nqma li si4ki da izbqgat ot neq s nadejdata 4e 6te se opravi.znam 4e ne e na4ina da bqga6 i ako bqh po golqma i samostoqtelna ne bih napusnala durjavata si no na tozi etap varvq sled roditelite si....
Добре, виждам, че и двамата не сме се разбрали добре, защото аз изобщо не съм искал да те подценявам, напротив. Просто ме издразни специално едно твое изречение, в което казваш, че мразиш всички българи, които не са расисти. Защото си в грешка ако смяташ, че нерасист не може да бъде български националист, защото наистина не е така. Аз лично не мразя никой заради произхода му, а заради това което прави. Така че не влизам в категорията расисти, но винаги, когато някой е засегнел националното ми чувство, независимо дали е турчин, циганин, евреин или какъвто и да е небългарин съм скачал като ужилен и съм защитавал себе си като българин и българщината подобаващо. Не се хваля, сигурен съм, че и ти си така, и много като мен и теб са по същия начин и така трябва да бъде. Водил съм изключително остри спорове с турци по форумите и още малко е оставало да си уговорим среща за бой, но после въпросните "герои", които иначе са големи отворки започваха да променят тона и да говорят за "интелигентно" решаване на конфликтите, нали се сещаш... Така че не съм съгласен единствено с това твое мнение, че щом не съм расист и не мразя накой заради расата му, значи не съм истински българин едва ли не, защото пак ти повтарям, никога не съм позволявал на турци да обиждат България или нещо такова. Още повече пък цигани. Освен това винаги съм се чувствал повече от тях, просто защото българската нация е на много по-високо ниво от турската примерно в културно, историческо и каквото щеш отношение, те просто не са ни на нивото и след 1000 години пак няма да могат да ни стигнат. Така че всички трябва да се гордеем от българският си произход и ген и това, че политиците ни са измет и ни мачкат, не означава, че българите сме по принцип такива, безволеви, безхарактерни и безотговорни за бъдещето си. Защото както забелязваш може би, колкото и да е трудно, пак надигаме глава, пламъка се разпалва и България ще се оправи. Повярвай ми, където е текло пак ще тече. Освен това в исторически план българите сме били и в по-тежко положение- 5 века турско иго, но ето, освободили сме се и пак сме били велики. И сега ще успеем да надигнем глава и да разгромим враговете на българският род, вярвам го. Но това ще стане, ако всички ние се обединим. Всички патриотично мислещи млади българи, готови за действие. И за теб лично се надявам, че ще се завърнеш в България един ден и ще дадеш своят принос за българското национално дело, както всеки един от нас надявам се. Така че не мисли, че съм вражески настроен към теб, абсурд! Аз обичам всички истински българи като свои братя и сестри, защото всички българска майка ни е раждала и във жилите на всички ни тече българска кръв! Така че не се плаши да се върнеш един ден в България, защото тя има нужда от всички нас, млади и изпълнени с българско национално чувство и дух българи. А престоят ти в чужбина дано ти даде ценни съвети, които да помогнат на България. И се надявам един ден мнозинството от вас, българите, живеещи в чужбина да се завърнете тук, защото имаме нужда от вас и изобщо не ви слагаме в графата на българите, които са "избягали" и се спасяват по единично, гледайки само своят интерес. Макари такива да има разбира се, но ти очевидно не си от тях. А и повечето от пишещите във форума българи в чужбина са като теб! Така че нека си стиснем ръцете и се обединим в името на България.

Ti si istinki 4ovek i rodinata ni traa da e gorda zaredi takiva kato teb. Naistina