.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Родителите ми ..

Здравейте!Проблема е следния.Имам две съученички от съседно село на моя град.Едната имаше рожден ден миналия месец -> нямаше никакъв проблем родителите ми да ме пуснат да отида, защото след това спах в тях и майка ми пък да е сигурна звъня на нейната майка.Проблема сега е, че наскоро някакви цигани убили едно момче тука в града и нашите се притесняват..а пък това селце е пълно с цигани (моите приятелки не са..)
    и сега отказват да ме пуснат на рожден ден на другото момиче, въпреки че казах, че ще поискам телефона на майка й, за да говори мама с нея .. да остана да спя у тях, нали.А на мен ужасно много ми се иска да ида!!Кажете как да ги убедя да ме пуснат.. вие как убеждавате вашите, когато не искат да ви пуснат някъде?
    П.П. на 15 съм.
    П.П.2 ще има и други момичета от моя град и те ще останат да спат у тях .. няма да ходя сама, нито ще се прибирам сама.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Здрасти ! Аз , ако бях на твое място до сега да съм се отказала да ходя на рождения ден ,защото винаги когато чуя за нещо подобно ме е страх да изляза от вкъщи . Както и да е , де това е за мен . Щом няма да си сама там и няма да се прибираш сама и ще има родители , значи проблем няма , но се опитай да разбереш родителите си ! Притесняват се за теб , защото те обичат и не могат да погледнат реално нещата ! Поговори с тях и се опитайте да помислите за опастностите , които де дебнат и се опитайте по някакъв начин да ги предотвратите ! Надявам се да успееш да ги убедиш да отидеш на рождения ден ! Успех !

Няма начин да получиш точен съвет,няма никой в твоето положение.Аз просто не ходя никъде.
    Пука ли ти ?

Град
    В АдА
    Според мен няма какво да направиш и аз да бях и аз нямаше да те пусна но споко не е края на света ще има и още рожденни дни

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Нормално е родителите ти да се притесняват за тебе, така че както каза Miss_Perfekt ще има още много рожденни дни, помоли приятелката ти да разбере родителите ти. Успех

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Трябва да разбереш родителите си.
    Представи си един ден когато й ти имаш деца и не дай си Боже се случи нещо с някое от тях,как ще се чустваш?Освен като жив труп?
    Ти си момиче,трябва да ги разбираш тези неща.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами обясни на родителите си,че много искаш да отидеш и ако ти имат доверие,няма защо да се притесняват.Ти и сама можеш да се пазиш. Пък и както каза,няма да си сама!...Ако не те пуснат-здраве да е.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами обясни на родителите си,че много искаш да отидеш и ако ти имат доверие,няма защо да се притесняват.Ти и сама можеш да се пазиш. Пък и както каза,няма да си сама!...Ако не те пуснат-здраве да е.
    Диди, родителите и очевидно и имат доверие/щом са я пуснали да отиде на предишния рожден ден във въпросното село/, но след като са разбрали за убийството на това момиче са се притиснили хората и то напълно основателно.
    И да всеки притежава инстинкт за самосъхраниение, но когато насреща ти изкочи някой с оръжие, на дали едно беззащитно момиче би могло да се спаси...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си