- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :Какво чувствате като видите половинката си?
навлиза ми много кръв е едно определено място![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако наистина съм се захласнал по някоя девойка....са ми казвали че съм изкарвал мн малоумна физиономия и обикновенно загубвам ума и дума
А приятелката си е приятелка чувствам я като всеки друг мои приятел .
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Първоначално написано от Al3ksandra
дам.... направо полудявам!
![]()
Много му се кефя!
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от _miShlence_
+1 и при мен е такасупер се радвам като се видим
и си прекарваме много яко
![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
amm...ami v sa6nost nie ne hodim....ama vseki pat kato go vidq si mislq:Gospodi kolko e krasiv, toi e neveroqten...i mi se sgrqva du6ata samo kato si pomislq 4e 6e go gu6na![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Имаш предвид в главата, да де орусява ти се мозъка....Първоначално написано от tuzaro
![]()
The Spark
amiiiii 1vo svetvam ili kakto se kazva prerajdam se za6toto go vijdam..pridobivam edna 100000kratova ysmivka i ve4e zabravqm vsi4ko...ami...ob6to vzeto e tova))
Да, точно същото е и при мен. Вече от доста време сме заедно, а аз преди да се срещнем така се притеснявам..И като го видя не чувствам нищо в първия момент, сърцето ми спира да бие сякаш. Но като го гушна и като го погледна в красивите очички..тогава съм най-щастливата в целия свят...Първоначално написано от _miShlence_
![]()
Днес с моята половинка правим 3 години и 9 месеца. Все още преди да го видя треперя и се вълнувам. Избирам най-готините си дрехи, глася се по сума ти време. Ще се видим след 30 мин и вече закъснявам с обличането и гримирането. А като го видя все е дно не съм го виждала с години.........Определено се вълнувам!
Честито.Първоначално написано от krem4et0
Аз като видя моето момче...Полудявам.Малко пипируди в стомаха ии супер много радост..Искам да го гушкам и целувам нон стоп.
Ами ние с него не ходим, но като го видя първо ме пресвива корема, после на лицето ми се изписва една усмивка, която никой не може да махне![]()
Също като krem4et0 винаги много се вълнувам. Направо цялата изтръпвам. Мислех си, че с времето това ще отихне, но напротив - засилва се. Полудявам само като чуя гласа му...![]()
ами не ми е половинка,но просто умирам,особено ако не знам,че е там...става ми хубаво,притеснявам се и почвам да се държа глупаво....
someone else...
Пеперудките при мен обаче още се появяват, но в по-'специални' моменти или когато просто съм романтично настроена. По принцип изпитвам едно много приятно чувство на някаква вътрешна топлина... не мога да го опиша.Първоначално написано от MoHuTo
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
в началото и аз изпитвах това чувство, свиване на корема и т.н., след като измина доста време, вече просто ... желанието ми да го виждам се усилва, защото може да се виждаме много рядко ... и като го видя ми бликва една голяма усмивка на лицето и отивам и го прегръщам, в този момент се чувствам страшно спокойна и защитена...
Ми сега в момента,нямам половинка.. но..
бившия като го видех,единственото нещо,което ми идваше в главата...беше-лук,чесън,праз,лапат.. иначе никви чувства.. просто беше от село..и за тва се сещах всеки пЪт,като го видех..![]()
Аз преминах много бързо през фазата "пеперудки и вълнение".Радвам се да го видя, но не мога да кажа, че ми идва да полетя от възторг. Може би защото най-често се срещаме на не чак толкова романтично място (преди да отидем на някое по-спокойно, де), затова цялото ми чувство се убива...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
izpitvam silno valnenie i nqmam tarpenie da go pregarna![]()
neopisuemo 4uvstvo![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Vupreki,4e se vijdame vseki den....kogato ne go vidq pove4e ot 3-4 4asa ve4e zapo4va da mi lipsva...i kogato nabliji 4asa da se pribira o4akvam onzi poznat i tolkova liubim 6um ot otkliu4vaneto na vhodnata vrata...i tursq pogleda na nai-obi4anoto ot men su6testvo na tozi svqt!Zaliva me vulna,kogato pogledite ni se sre6tnat ,trupkata v korema...mai ve4e e iz4eznalai kogato vidq usmivkata mu,koqto moje da raztopi i aisberga,koito potu6i "Titanik"....me obzema 4ustvo na zadovolstvo i 6tastie,4e sum s 4oveka,koito az obi4am i koito me obi4a do bolka...i 4e imenno se pribira ve4er do men,spodelqme edno leglo,edna pasta za zubi,edin pokriv...edni 4ustva...4ustvoto e nezamenimo i nepovtorimo
![]()