- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :Какво чувствате като видите половинката си?
Vuprosa e qsen...Kakvo 4uvstvate kato se vidite s polovinkata si?Sviva li vi korema?Koe e purvoto ne6to koeto si pomislqte?![]()
Az naprimer moq dqful kato go skivam si kazvam "Ei go moq palavnik..
pak 6te vur6im 6turotii...
![]()
![]()
"
!!!!!!
т.7
krem4et0
Хм..ами корема ми се свива,а после ме обзема дива радост.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ЕЕЕ същото и аз. Преди да се видим корема ми се свива на топка,все едно отивам на първа среща с него ... хех много приятно чувство ...Първоначално написано от magi_megi
И неукротимото щастие после мдааа .... якоо
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
+1 Нямам гадже ,но като харесвам някого и ,ако видя въпросния човек ми се свива корема и почва да ме боли адски много!Става същото ,ако трябва да кажа нещо за себе си на някого ,което не е лесно де!Първоначално написано от magi_megi
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от magi_megi
Хах... и при мен е така,но когато съм му ядосана става лошо......
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Моето чувство е смесица от всичко описано в по-горните коментари.Първо коремчето става на топче,след това се радвам и усмихвам широоокоо,но ядосана ли съм му за нещо-личи ми от далече.Щом като ме види в такова състояние веднага му светна какво,защо,кога и как![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Супер готино чувство....сякаш пеперудки започват да хвърчат из корема ти...
Нямам гаже ама като видя момичето което харесвам в момента пулса ми се ускорява ,и ми става топло на коремаПриятно е усещането
![]()
--------------------------------------------------------
Ami kato go vidq izpitvam jelanie samo da si go gu6kam i da go cunkammmmmm![]()
Голямо вълнение ме обзема преди да стигна до "мястото на срещата".Все едно всеки път се срещаме за пръв път..,все едно съм напушена
Яко!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ах като чета горните коментари за коремче и пеперудки и се сещам и за любовни филми...обвзема ме чувството, че вече не съм влюбена ами просто обичам
като го видя първо си го гушвам, но и аз незнам точно какво чувство ме обвзема - може би просто радост и желание да сме си насаме
Аз преминах фазата с пеперудките, обаче всеки път като си го видя и изпитвам диво желание да го гушна и да не го пускам...и да го удуша от целувки...![]()
Emi i az dokato go 4akam korema mi se sviva vse edno za 1vi pyt se vijdame a kogato doide i go vidq kak sladko mi se usmihva napravo se raztapqm i oseshtam kakvo naistina ozna4ava lubovtaZashtoto tova da si s lubimiq 4ovek e edin naistina strahoten trepet koito useshta 4ovek
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Понеже тя е от друг град и днес ще идва.Ще ви кажа какво изпитвам.![]()
При мен е малко по-специално защото попринцип се виждаме само веднъж седмична.Та докато чакам влака да дойде усещам един прилив на адреналин корема започва да ме свива изпотявам се абе мани отстрани кой знае как изглеждамПосле като видя влака да се задава напрежението в мене става по-голямо
И като спре и видя мойто момиче се успокоявам и почват едни прегръдки едни целувки
Радвам се че ще изпитам и днес това чувство![]()
еми нямам гадже,но като видя някое момче, което ме интересува корема ми не се свива само си викам еееййй го тоя де ми замота главата![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
+1Първоначално написано от _miShlence_
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от kPuCkA
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Нямам си гадже обаче като видя момчето което харесвам,докато го чакам да доиде на даскало или мисля за него ме пресвива стомаха и по-някога се разтрепервам яко и като го видя и коленете ми омекват и почвам се препъвам в собствените си крака или в първото нещо което ми се испречи и .... ме обзема безумно желание да го гу6на и удуша от целувки ....![]()
![]()
![]()
![]()
Много е яко! И винаги треперя цялата като си пишем по скайпа!
![]()
![]()
![]()
Много си го обичкам!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ами за момента си нямама половинка , но когато се срещах с бившия направо полудявах от радост политах до небесата фърляхму се ан врата и го целувах ( пчоти вианги е това с хеърлянето на врата)![]()
ми 4есно казано аз нищо не си мисля-просто няям търпение да си го гушна и![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно ли?Ами не знам какво чувствамПросто мозъкът ми отпрашва във ваканция нанякаде и се побърквам
Все се чудя дали няма да кажа или направя нещо тъпо и да ме помисли за пълен дебил...Ама не е ли в това готиното и магичното да си влюбен?Когато видиш твоя човек да изплескваш от кеф и вълнение...наописуемо е
![]()
Всичко е хаос...А хаосът е хармония...Туршията е хаос...А животът е туршия и всички сме в нея!
Ами аз съм нещо подобно само че когато го видя сякаш през мене преминава някаква сладостна тръпка по цялото ми тяло & почвам да усещам с всяка фирба любовта и направо се разтрепервам... Някакво много лудо чувство, НЕОПИСУЕМО Е.. :P Така беше с момчето което преди време обичах адски...Първоначално написано от Krasencety
Но иначе чувството е много яко, сякаш той е част от теб и нямаш търпение да го докоснеш да се слеете в едно
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
свива ти се първите пъти когато сте още новоизлюпени. после ти се свива мозъка и се чудиш кой пък с тая те запозна![]()
1.Свива ми се корема
2.Завива ми се свят
3.Омекват ми коленете и едвам ходя
4.Изпитвам неописуемо силно желание да му се хвърля на врата(и в повечето случаи го правя)
Просто това прекрасно усещане няма как да се опише,всеки си го знае как е.
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
По темата : Аз винаги закъснявам така ,че като го видя започвам с извиненията и се чуствам гузно.![]()
Е в крайна сметка свикват ..
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...