.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

:Какво чувствате като видите половинката си?

Vuprosa e qsen...Kakvo 4uvstvate kato se vidite s polovinkata si?Sviva li vi korema?Koe e purvoto ne6to koeto si pomislqte? Az naprimer moq dqful kato go skivam si kazvam "Ei go moq palavnik.. pak 6te vur6im 6turotii... "
    !!! !!!

т.7
    krem4et0

Хм..ами корема ми се свива,а после ме обзема дива радост.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    ЕЕЕ същото и аз. Преди да се видим корема ми се свива на топка,все едно отивам на първа среща с него ... хех много приятно чувство ... И неукротимото щастие после мдааа .... якоо
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    България
    +1 Нямам гадже ,но като харесвам някого и ,ако видя въпросния човек ми се свива корема и почва да ме боли адски много!Става същото ,ако трябва да кажа нещо за себе си на някого ,което не е лесно де!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Хах... и при мен е така,но когато съм му ядосана става лошо......
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Град
    Варна
    Моето чувство е смесица от всичко описано в по-горните коментари.Първо коремчето става на топче,след това се радвам и усмихвам широоокоо,но ядосана ли съм му за нещо-личи ми от далече.Щом като ме види в такова състояние веднага му светна какво,защо,кога и как

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Супер готино чувство....сякаш пеперудки започват да хвърчат из корема ти...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Нямам гаже ама като видя момичето което харесвам в момента пулса ми се ускорява ,и ми става топло на корема Приятно е усещането

--------------------------------------------------------

Ami kato go vidq izpitvam jelanie samo da si go gu6kam i da go cunkammmmmm

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Голямо вълнение ме обзема преди да стигна до "мястото на срещата".Все едно всеки път се срещаме за пръв път.. ,все едно съм напушена Яко!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    {}град на мечтите{}
    ах като чета горните коментари за коремче и пеперудки и се сещам и за любовни филми...обвзема ме чувството, че вече не съм влюбена ами просто обичам
    като го видя първо си го гушвам, но и аз незнам точно какво чувство ме обвзема - може би просто радост и желание да сме си насаме
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз преминах фазата с пеперудките, обаче всеки път като си го видя и изпитвам диво желание да го гушна и да не го пускам...и да го удуша от целувки...

Град
    Targovishte
    Emi i az dokato go 4akam korema mi se sviva vse edno za 1vi pyt se vijdame a kogato doide i go vidq kak sladko mi se usmihva napravo se raztapqm i oseshtam kakvo naistina ozna4ava lubovta Zashtoto tova da si s lubimiq 4ovek e edin naistina strahoten trepet koito useshta 4ovek
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Понеже тя е от друг град и днес ще идва.Ще ви кажа какво изпитвам.
    При мен е малко по-специално защото попринцип се виждаме само веднъж седмична.Та докато чакам влака да дойде усещам един прилив на адреналин корема започва да ме свива изпотявам се абе мани отстрани кой знае как изглеждам После като видя влака да се задава напрежението в мене става по-голямо И като спре и видя мойто момиче се успокоявам и почват едни прегръдки едни целувки
    Радвам се че ще изпитам и днес това чувство

еми нямам гадже,но като видя някое момче, което ме интересува корема ми не се свива само си викам еееййй го тоя де ми замота главата
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    ЕЕЕ същото и аз. Преди да се видим корема ми се свива на топка,все едно отивам на първа среща с него ... хех много приятно чувство ... И неукротимото щастие после мдааа .... якоо
    +1

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Супер готино чувство....сякаш пеперудки започват да хвърчат из корема ти...
    +1
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Нямам си гадже обаче като видя момчето което харесвам,докато го чакам да доиде на даскало или мисля за него ме пресвива стомаха и по-някога се разтрепервам яко и като го видя и коленете ми омекват и почвам се препъвам в собствените си крака или в първото нещо което ми се испречи и .... ме обзема безумно желание да го гу6на и удуша от целувки .... Много е яко! И винаги треперя цялата като си пишем по скайпа! Много си го обичкам!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Ами за момента си нямама половинка , но когато се срещах с бившия направо полудявах от радост политах до небесата фърляхму се ан врата и го целувах ( пчоти вианги е това с хеърлянето на врата)

ми 4есно казано аз нищо не си мисля-просто няям търпение да си го гушна и

Честно ли?Ами не знам какво чувствам Просто мозъкът ми отпрашва във ваканция нанякаде и се побърквам Все се чудя дали няма да кажа или направя нещо тъпо и да ме помисли за пълен дебил...Ама не е ли в това готиното и магичното да си влюбен?Когато видиш твоя човек да изплескваш от кеф и вълнение...наописуемо е
    Всичко е хаос...А хаосът е хармония...Туршията е хаос...А животът е туршия и всички сме в нея!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от Krasencety
    Нямам си гадже обаче като видя момчето което харесвам,докато го чакам да доиде на даскало или мисля за него ме пресвива стомаха и по-някога се разтрепервам яко и като го видя и коленете ми омекват и почвам се препъвам в собствените си крака или в първото нещо което ми се испречи и .... ме обзема безумно желание да го гу6на и удуша от целувки .... Много е яко! И винаги треперя цялата като си пишем по скайпа! Много си го обичкам!
    Ами аз съм нещо подобно само че когато го видя сякаш през мене преминава някаква сладостна тръпка по цялото ми тяло & почвам да усещам с всяка фирба любовта и направо се разтрепервам... Някакво много лудо чувство, НЕОПИСУЕМО Е.. :P Така беше с момчето което преди време обичах адски... Но иначе чувството е много яко, сякаш той е част от теб и нямаш търпение да го докоснеш да се слеете в едно
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

свива ти се първите пъти когато сте още новоизлюпени. после ти се свива мозъка и се чудиш кой пък с тая те запозна

Голям фен
    1.Свива ми се корема
    2.Завива ми се свят
    3.Омекват ми коленете и едвам ходя
    4.Изпитвам неописуемо силно желание да му се хвърля на врата(и в повечето случаи го правя )
    Просто това прекрасно усещане няма как да се опише,всеки си го знае как е.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    чувството е прекрасно , банкнотите като пеперуди излитат от джоба , портфеила каратата и всичко което имам

По темата : Аз винаги закъснявам така ,че като го видя започвам с извиненията и се чуствам гузно. Е в крайна сметка свикват ..
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си