- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човекът с най-добре написани постове
SINDEL
hottie
....има и още ,но не се сещам...
SINDEL, krem4eto, hottie, fiama, Wrathchild![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде някой админ или модер да пусне "АНКЕТА" да видим кой ще спечели какво само се пулите ... влезте малко в заниманието си по цял ден стойте и си бъркате в носа ...
Just do it ...
Пуснах анкета с доста никове, извинявам се ако съм пропуснал някой, но искам да видя кой, какво мисли по темата
Хайде ваш ред е да изберете "най-добрият"![]()
Just do it ...
ама ми е интересно защо е като анкета това... има 5 милярда хиляди стотин прасета дето пишат. А авторчето избрало негови братовчеди там
Raise your fist!
tqnko го написах, за да видя дали някой ще гласува за него .. omg
Just do it ...
Много сте ми смешни като почнете да правите теми,ама не за да видите реално кой е най,ами защото се надявате това да сте вие![]()
![]()
![]()
Нещо бъркаш аз ранга си го имам отдавна, пуснал съм темата да видим кой е най ... и той да спечели някаква титла![]()
Just do it ...
exploitedteen![]()
3алагам на krem4et0 & SINDEL.Те са с най-добрите.
hottie
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
тянко е на 2ро място?![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Вече петима са гласували за теб Тянко, аз съм един от тях, нали сме партия с тебе![]()
kristo ftw !! :Д:Д:Д
its me bitches.. ;]
krem4eto
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ЦвЕтИтО
hottie
krem4eto
SINDEL
Първоначално написано от ScionOfStorm
това съм аз бе чички
Аз винаги съм за себе си.![]()
exploitedteen![]()
DeathWhore беше лидер в това отношение.
И все пак... какви ретарди фигурират в анкетата... ТЯНКО?!![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test