в 12 часа на обяд....хората още не са станали,.,,обсъждате как ви минал деня...???????????? вий наред ли стеееее уееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
деня е гаден...до мозъка на костите си...реве ми се,имам мн да у4а,вярно дове4ера съм на два рожденни дни,ама ако и приятеля ми се сети,4е имам нужда от внимание,а не от компания...ще см мн доволна...а и още не съм говорила с наще за диско дове4ера...а и още неещо имах лош сън...и представете си ме ся кво ми е шибано..искам милото....що не се сети за мен мамкамууууу
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ти какво си правила по нощите,а?Първоначално написано от estrella
![]()
бай дъ уей-аз се прибрах измокрена от испанския днес..и сега съхна пред компа![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ве4е ми е супер...4ухме се...просто като го 4ух и си4ко ми мина...алее адското..тва мом4е е ангел4е....
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
яко асоциални копелета сте, а? нема да си говоря с вас!![]()
Здрасти и от мен![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Аз пък в момента искам да кастрирам брат си, да го изкормя и да го обеся на червата му. Някой с мен?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
хаххаахах на мен ми идва малко прекалено![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
напомни ми никога да не те ядосвам
![]()
кво стааПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
.!.
Сестра, наполовина изпълняваща изискванията. :P (тоест малко така заетаПървоначално написано от KillSwitchEngage
)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
да се похваля..напраих наводнение..нали питахте как е минал деня
![]()
![]()
.!.
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
ем.. да кажем...инцидент с пералнята
![]()
![]()
.!.
много лоша ..Първоначално написано от KillSwitchEngage
.!.
тайнаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
.!.
А не става ли да ти дам пиенето му (днес таман се снабди с някаква си водка "Путинка", умря си за нея), а да го изкормя? В момента съм много навита...Първоначално написано от KillSwitchEngage
Хубави,Умни и Необвързани момичета напоследък не останаха![]()
Чудех се дали темата е за тука?! И дали аз трябва да задам следващия въпрос и ако съм аз той ще е :
"Каква музика слушаш и кой е главния фактор за музикалната ти култура?Защо слушаш такава музика?"
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
аз същоПървоначално написано от KillSwitchEngage
да бе
![]()
![]()
![]()
.!.
@KillSwitchEngage:![]()
Не знам кое ме отвращава повече - 2 girls 1 cup или малоумната група от подписа на КилСуичЕнгейдж.